Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

S23Ultra oznámení na zamykací obrazovce

(Téma vytvořeno: 09-02-2023 03:09 PM)
1098 Zobrazení
Jetra
Navigator
Možnosti
Stále se mi zobrazuji oznámení jen jako ikony. V nastavení "oznámení na zamykací obrazovce" mám nastaveno "zobrazit obsah".
U předchozích founů (S21U, S22U) jsem s tím nikdy neměl problém. Mám už podezření, že je to bug.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Jetra

Jďete do Nastavení>Zamknout displej a pak klikejte jak jsem označil na screenshotech

Screenshot_20230209_162505_Settings.jpg

Screenshot_20230209_162854_Wallpaper and style.jpg

  

Screenshot_20230209_162904_Wallpaper and style.jpg

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Zdravím. Nemám to jak nahrát, ale mně se zobrazuje celý text. Projděte si ještě nastavení stylu zobrazení, jestli to není někde tam, třeba jestl má zobrazovat i obsah, když je mobil zamčený.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Bohužel vše mám nastaveno na zobrazení obsahu, už mě žádné nastavení nenapadá. Není to můj první telefon, ale nová verze androidu tam může nějaké nastavení přidat/upravit 😞
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Jetra

Jďete do Nastavení>Zamknout displej a pak klikejte jak jsem označil na screenshotech

Screenshot_20230209_162505_Settings.jpg

Screenshot_20230209_162854_Wallpaper and style.jpg

  

Screenshot_20230209_162904_Wallpaper and style.jpg

fajnsnek2
Jetra
Navigator
Možnosti
Jsi hvězda, tohle nastavení jsem neznal. A to mám za sebou všechny Note (včetně dvou 7) a teď S20, 21,22... Ultra. No člověk se pořád učí. Ještě že si můžeme předávat zkušenosti. Ještě jednou díky!
Jetra
Navigator
Možnosti
Btw. Je zajímavé, že to nebylo defaultně nastaveno. Nikdy mi to problém v minulosti nedělalo, až teď. Překvapivě na S23U jsem se už setkal s několika nastaveními, které byly dříve defaultně nastaveny jinak, a až teď jsem je musel doladit 😞
0 Like
Tauron
Explorer
Možnosti

Zdravím, hledal jsem odpověď, ale bohužel asi neúspěšně.
Rád bych se zeptal na doplňující dotaz k notifikaci při zamknutém telefonu.

Je možné, aby se mi telefon rozsvítil třeba na 4s s podrobnou notifikací když zrovna přijde (ne jenom stručná notifikace s tím, jak to udělá efekt kolem displeje) při zamknuté obrazovce? Abych si mohl přečíst notifikaci, aniž bych se telefonu musel dotýkat (nemyslím teď Allways on display, kde jen vidím ikonky) a nepoužívat k tomu externí aplikace.

Děkuji za případné rady

0 Like
Xaua
First Poster
Možnosti
To by se mi taky hodilo xd
0 Like
Kiklop82
First Poster
Možnosti
Dobrý den , proč nejde potvrdit funkce automaticky otočit ( zamykací obrazovka ) S23 ultra . Děkuji
0 Like