Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zobrazení notifikací/oznámení na zamčené obrazovce - nefunkční po aktualizaci na Android 14

(Téma vytvořeno: 30-10-2023 03:49 PM)
1655 Zobrazení
KubaCL
Apprentice
Možnosti

Po aktualizaci S23+ se na zamčeném nebo zhasnutém displeji nezobrazují žádné notifikace (Gmail, WhatsApp, SMS...). Zpráva dorazí, telefon pípne, ale displej se nerozsvítí. V nastavení "oznámení" mám vše správně nastaveno. Dokonce mám zapnuto aby se displej rozsvítil, ale ve skutečnosti se to neděje. Musím vzít telefon do ruky, rosvítit displej a podívat se. Používám v kombinaci s Galaxy Watch 6 Classic, kde se notifikace vždy zobrazí a displej rozsvítí. V nastavení hodinek mám nastaveno, aby se notifikace zobrazovala současně na hodinkách i telefonu. Před aktualizací fungovalo. Nyní po aktualizaci na OneUI 6.0 / Android 14 nefunguje. 

7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Galaxy S23 Ultra funguje bez problémů, žádný problém jsme nezaznamenal. Zkusil bych zda to dělá v Bezpečném režimu a pokud ne, tak to dělá nějáká aplikace. Nemáte nějáký antivir či čistič?

fajnsnek2
KubaCL
Apprentice
Možnosti
Co je bezpečný režim a jak ho zapnu? Žádné podobné aplikace jako antivir, čistič apod. nepoužívám.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Návod na zapnutí přikládám níže - jedna se o prostředí které vypíná aplikace 3. Stran
https://www.samsung.com/cz/support/mobile-devices/jak-funguje-bezpecny-rezim/

Ještě bych zkusil udělat Wipe cache -

https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-galaxy-s23/wipe-cache/

fajnsnek2
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Tez bez problemu zatim.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, chtělo by to screenshot nastavení oznámení u některé aplikace, nastavení Always On a pak screenshot z nastavení oznámení u hodinek. Neberte to osobně, ale "mám správně nastaveno" předpokládá asi tak 80 % lidí, kteří mají nějaký provlém a často se pak zjistí, že se někde něco změnilo, nikdo neví jak.

Za mě se to chová, jak bych čekal, ale nejsem si jistý, nakolik máme stejné nastavení (zvýraznil jsem, na co se zaměřit):

- Always On mám nastaveno takto:

Screenshot_20231031_045151_AlwaysOnDisplay.png

U hodinek mám v sekci oznámení tohle (zkontrolujte jestli nemáte zapnuté ztlumení oznámení v telefonu):

Screenshot_20231031_045252_Galaxy Watch5 Manager.png Screenshot_20231031_045301_Galaxy Watch5 Manager.png

A u aplikace tohle:

Screenshot_20231031_045222_Settings.png

Mně to funguje. Pokud máte stejné nastavení a chová se to jinak, je to nějaký problém jen u vás, není globální. Řešením může být wipe cache, jak už tady zaznělo, případně úplná reinstalace všeho - občas se při velké aktualizaci něco nepovede... Ohledně bezpečného režimu si nejsem jistý, jestli v něm funguje propojení s hodinkami a nechce se mně to zkoušet, protože to rozhodí některá nastavení.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
KubaCL
Apprentice
Možnosti
Děkuji za obsáhlou reakci. Provedl jsem wipe cache a nepomohlo. Zároveň posílám screenshoty kde např. Gmail oznámení zamčenou obrazovku nerozsvítí, přestože vše je nastaveno. Screenshot_20231031_113210_Galaxy Watch6 Manager.jpgScreenshot_20231031_113141_Settings.jpgScreenshot_20231031_110559_Settings.jpgScreenshot_20231031_110545_Settings.jpg
0 Like
juju20
First Poster
Možnosti

Dobrý den můžu se zeptat jestli a jak jste to vyřešil?

0 Like