Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Poklepáním zamknout obrazovku

(Téma vytvořeno: 25-06-2023 12:04 PM)
438 Zobrazení
SportyDan
Pioneer
Možnosti
V gestech mám povoleno vypnutí obrazovky poklepáním, ale nefunguje to. Odemykání stejným způsobem pracuje bez problémů.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Používáte Free nebo Prime verzi v nastavení jsem našel tyto možnosti (viz. screenshot). Pokud používáte verzi Free tak to lze nahradit jinou externí aplikací např. (viz. screenshot)Screenshot_20230625_133035_Nova7.jpgScreenshot_20230625_132839_Google Play Store.jpgScreenshot_20230625_133930_Google Play Store.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Vypnuti poklepanim funguje pouze na domovske obrazovce (nikoliv na obrazovce aplikaci) a musite klepat nekam mimo oblast ikon - poklepani do mezery mezi ikonami taky nefunguje (resp. funguje, ale velice nespolehlive).
SportyDan
Pioneer
Možnosti
Právě že jsem to zkoušel na domovské stránce, také jsem si přidal prázdnou stránku a udělal z ní domovskou, abych nepoklepával mezi ikony. Stejně to nefunguje, bude v to ještě něco jiného. Děkuji
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezký den, asi jste zkoušel jednoduše vypnout a znovu zapnout? Používáte domovskou stránku od Samsungu nebo jste něco doinstalovával? Zkuste přepnout do bezpečného režimu a zkusit to tam.Screenshot_20230625_125438_Settings.jpg
SportyDan
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, máte pravdu - již léta (od svého prvního telefonu) používám Nova Launcher. Zkusil jsem vrátit Samsung UI a již poklep funguje. Děkuji
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Nemáte zač, bohužel tedy přes tuto funkci to bude fungovat jen na Samsung ploše.
0 Like
Řešení
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Používáte Free nebo Prime verzi v nastavení jsem našel tyto možnosti (viz. screenshot). Pokud používáte verzi Free tak to lze nahradit jinou externí aplikací např. (viz. screenshot)Screenshot_20230625_133035_Nova7.jpgScreenshot_20230625_132839_Google Play Store.jpgScreenshot_20230625_133930_Google Play Store.jpg
0 Like
SportyDan
Pioneer
Možnosti
Mám Prime verzi, již jsem nastavil dle vašeho návodu :⁠-⁠). Nova pro vypnutí požaduje oprávnění v usnadnění, ale věřím, že to je důvěryhodná app. Děkuji
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Máte ještě nějaké dotazy? Pokud ne, označíte otázku jako vyřešenou?
0 Like