Chiudi

What are you looking for?

annulla
Visualizzazione dei risultati per 
Cerca invece 
Intendevi dire: 

Google mapy - chyba

(Argomento creato il giorno: 25-04-2024 09:31 AM)
686 Visualizzazioni
Zuzka77
Explorer
Opzioni
U nového mobilu S23+ se mi objevuje hláška v mapách, viz obrázek. Při volbě Povolit nereaguje. Dokáže mi někdo pomoc, prosím? Děkuji 

image

0 Likes

1 Soluzione

Soluzioni accettate
Soluzione
Moshe
Helping Hand
Opzioni
Zde týpci píšou o stejném problému a vyřešili jej víceméně tak, jak jsem již psal ~ reinstal, vymazat data a cache apky G. maps...

https://www.macheforum.com/site/threads/solved-google-maps-location-permission-issue.15040/

Visualizza soluzione nel messaggio originale

0 Likes
22 Risposte
OXO37
Hotshot
Opzioni
Zkuste jít do
- Nastavení
- Aplikace
- Mapy
- Oprávnění
a povolit polohu
0 Likes
Zuzka77
Explorer
Opzioni
To mám povolené
0 Likes
Moshe
Helping Hand
Opzioni
U jiné aplikace, která hlásila podobný nesmysl, pomohla až odinstalace a znovu instalace (případně mezi těmi 2 kroky okořenit proces restartem telefonu).
0 Likes
OXO37
Hotshot
Opzioni
Zkuste v mapách sdílení vypnout, pak v "Nastavení -> Aplikace -> Mapy -> Úložiště" vymazat paměť. A znovu v mapách sdílení zapnout.
0 Likes
Zuzka77
Explorer
Opzioni
Nepomohlo, navíc mám nový mobil, takže vše nové
0 Likes
Zuzka77
Explorer
Opzioni
Tak bohužel také nepomohlo
0 Likes
Moshe
Helping Hand
Opzioni
Jde o to, že jedna apka také neměla všechna povolení a je je nemohl nikde povolit.

Proto reinstal s čistým listem a pak po spuštění apka opět požadovala různá povolení, což šlo už odklikat a pak bylo vše v cajku.
0 Likes
Zuzka77
Explorer
Opzioni
Znovu jsem odinstalovala a nainstalovala a jediné, co to chtělo znovu potvrdit, tak tmavý/světlý režim. A chyba je tam stále.
Pamatuji si, že mi to před dvěma lety dělalo taky u nového mobilu, ale už si nepamatuji, jak jsem vyřešila.
Moshe
Helping Hand
Opzioni
Teď mne napadlo, že to bude asi otázka nastavení Google účtu, než tekefonu.
Viz třeba:
https://support.google.com/maps/answer/7326816?hl=cs&co=GENIE.Platform%3DAndroid
0 Likes