Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android auto

(Téma vytvořeno: 27-04-2024 05:55 PM)
1008 Zobrazení
Frantamobil
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, snad mi někdo dokážete pomoci. Mám teď nově v autě Android auto, propojeny přes USB s S23. Při připojení kabelu vyskočí hláška (viz fotka) a nic se nestane. 

image
Musím potom do nastavení - připojení - Android Auto a ručně připojit auto. 

Aplikaci mám optimalizováno a vymazal jsem mezipaměť pro jistotu. 

Připojení na IPhone tím stejný kabelem vždy proběhne na 1. pokus. 

Nevíte co s tím, díky za odpověď. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, já Android Auto nevyužívám a snad tady napíše ještě někdo další. Ale co jsem v podobných případech zatím četl, hodně záleží na kabelech, nejlépe je asi originál. Jestli má smysl promazávat data aplikace nevím, ale běžně se to taky doporučuje. Restart telefonu by mohl být asi první krok. Při přetrvávajících potížích se jako poslední možnost doporučuje kontaktovat výrobce auta. Tak snad jsem nadhodil alespoň nějaký směr a třeba mě ještě doplní někdo, kdo má více zkušeností :smiling-face:

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
10 Odpovědi
Řešení
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, já Android Auto nevyužívám a snad tady napíše ještě někdo další. Ale co jsem v podobných případech zatím četl, hodně záleží na kabelech, nejlépe je asi originál. Jestli má smysl promazávat data aplikace nevím, ale běžně se to taky doporučuje. Restart telefonu by mohl být asi první krok. Při přetrvávajících potížích se jako poslední možnost doporučuje kontaktovat výrobce auta. Tak snad jsem nadhodil alespoň nějaký směr a třeba mě ještě doplní někdo, kdo má více zkušeností :smiling-face:
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, hledal jsem to na internetu. Co máte za vozidlo, nemáte Toyotu?
0 Like
Frantamobil
Pathfinder
Možnosti
Mám Mazdu 3 BM.
0 Like
Frantamobil
Pathfinder
Možnosti
K mobilu jsme dostal tuším USB C na USB C. Myslíte, že když tam dám konektor na usb A, tak to nebude vadit. Restart jsem zkusil a zítra uvidíme jestli to pomůže
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Podle nějaké diskuze na Redditu lidé museli povolit projekci AA někde v nastavení té jednotky v autě. U Toyoty i Hondy, nemá tam něco i Mazda?
0 Like
Frantamobil
Pathfinder
Možnosti
Podle diskuzí na fórech Mazdy by to mělo být telefonem. Vždy prý stačilo jen aktualizovat software auta a vše fungovalo.
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Jen to raději v tom autorádiu zkontrolujte. Mělo by tam být něco takového (strojově přeloženo):

Nastavení > Nastavení připojení > Nastavení připojení smartphonu > Nastavení Android Auto > Vyberte Zařízení > Stav připojení zařízení a ujistěte se, že je zařízení nastaveno na vždy povoleno.
Frantamobil
Pathfinder
Možnosti
Děkuji, hned zítra to vyzkouším
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,co vim,tak problem je v kabelu,cim kratsi tim lepsi a ne uplne kazdy to vezme.
0 Like