Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy S23 fólie...

(Téma vytvořeno: 14-04-2023 06:16 PM)
553 Zobrazení
Pavka
Pioneer
Možnosti
Mám otázku, je z výroby na displeji u S23 ochranná fólie? Nejsem schopen to rozeznat. Díky.
0 Like
9 Odpovědi
Řešení
Kdo_vi
Navigator
Možnosti
Určitě to rozeznáte, je to pouze černá přepravní fólie 😁
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Pavka 

ochranná fólie z výroby se již nějakou dobu na telefonech neobjevuje. Takže určitě nezkoušet škrábat apod. 🙂 a doporučuji si nějakou pro jistotu zakoupit.

0 Like
Pavka
Pioneer
Možnosti
Mám ještě S21 a ta ještě fólií má, tak jsem váhal jestli tu také není micronová fólie. Victus 2 by měl něco vydržet, ale nechci hledat, co tam není. Díky.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ano, modely řady S21 ještě fólii měly. S22 už ne.

0 Like
Pavka
Pioneer
Možnosti
Děkuji všem, jinak Snapdragon opět ukazuje nadvládu mezi čipsety. Rozhodně jsem rád, že ho mohu využívat. Exynos 2100 je také kvalitní čipset a nikdy mi nedělal problémy, ale Snap je Snap.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Pavka

Máte zrovna kliku, že jdete z řady S21 na S23. S21 byla hodně povedená a Exynos 2100 patřil k tem vydařenějším chipsetum. Pokud by jste jako my zažil skok S22 - >S23 tam je to taky opravdu hodně znát, ač se to nemusí zdát.

Jinak bylo by hezké, kdyby byla folie tak precizně nainstalována, že by to nešlo poznat, ale to se bohužel nekoná. Osobně doporučuji folii přímo od Samsungu, chce to trochu šikovnosti, ale je to stejná folie co byla na S21 z vyroby. Hodně radosti s novým telefonem. 

fajnsnek2
0 Like
Sheffield
Navigator
Možnosti
Muj Samsung s22 ultra folii jeste měla.
0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Mám originál fólii Samsung. Nevím, jak moc mají fólie vydržet, ale po 1,5 měsíci už vidím škrábance. Za mě docela zklamání. Až využiji i druhou, která byla v balení, tak si koupím raději sklo, se kterým mám lepší zkušenosti.
Navíc se fólie ráda upatlá oproti sklu.
Podotýkám, že k telefonu se chovám šetrně.
0 Like
Pedrom511
Journeyman
Možnosti
Je škoda, že už ji tam nedávají. Mám 21 a velmi jsem to ocenila. Teď přecházím na s23ultra a už sháním fólii..
0 Like