Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Emma na android

(Téma vytvořeno: 11-06-2024 08:30 PM)
370 Zobrazení
Jozkor
Voyager
Možnosti
Škoda, že android nemá niečo ako apple svoju Emmu, namiesto Siri. Viem sa s niu rizoravat, opýtať na správy, počasie výsledok a nejaké tie príklady či veci zo života 😞 prípadne nejde nastaviť nejaké skratky?

Bixby mi nerozumiem, keby som ho vedel naučiť nejaké skratky. Ze keď poviem po slovensky bude vedieť, čo ti znamená. 

1 Řešení

14 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Nikdy nie je neskoro naučiť sa anglicky ☺️
OXO37
Hotshot
Možnosti
Když si chcete jen pokecat v rodném jazyce, Copilot je ke stažení na Obchod Play. Pokud Vám nevadí nedokonalá řeč a občasné výpadky, tak i ChatGPT ( subjektivně, má lepší odpovědi)
0 Like
Jozkor
Voyager
Možnosti
Nenašlo mi to. Copilot a to funguje aj v reálnom čase? Napr opýtam sa aké bude počasie a povie aje počasie? Opýtam sa kde je najbližšia benzínke a povie?
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Já bych nainstaloval Gemini od Googlu. Je to v Play Store. Zatim to nerozumí mluvené čj/sk, ale psané ano. A pak to odpovídá už v čj/sk a umí to i číst. Můžete s tim blbnout, umí toho mnohem více než nějaká Emma. Udělá to itinerář cesty, recept na večeři, poradí skoro s čímkoliv či cokoliv přeloží.
OXO37
Hotshot
Možnosti
Ano, počasí Vám prozradí. U čerpacích stanic bych jim až tak moc nevěřil, ale najdou.
Teď používám jen ChatGPT. Ten, kromě hraní s fotkami, zvládá to samé co Galaxy AI i v češtině (překlady, gramatika)1718133953648.jpg1718133953666.jpg
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
U některých modelů stačí v nastavení Google aktivovat Gemini jako výchozího asistenta. Instalovat se nemusí.
0 Like
Jozkor
Voyager
Možnosti
Neviem to ovládať.
0 Like
Jozkor
Voyager
Možnosti
Ako Gemini alebo microsoft nastavím ako asistenta ?
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
0 Like