Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Chyba při nahrávání audio záznamu

(Téma vytvořeno: 25-08-2023 04:23 PM)
382 Zobrazení
Luvre
Voyager
Možnosti
Zdravím, na jaře se mi na S23Ultra začal objevovat problém při nahrávání hlasových zpráv skrze Messenger - někdy se to odešle normálně, ale někdy se ta nahrávka odešle úplně bez zvuku (neslyším to ani já ani příjemce), je tam úplně ticho. Messenger jsem asi 3x v různých obdobích odinstalovala a znovu nainstalovala, ale problém přetrvává. Setkal se někdo s tím? Na Whatsappu se mi tohle ani jednou nestalo. 
0 Like
3 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, Messenger je asi nejhorší aplikace, kterou znám a nedávné oznámení o ukončení verze Lite mně vehnala slzy do očí, protože ta clekem fungovala. Buď je problém na straně aplikace (velice pravděpodobné) a nebo vám řádí v mobilu jiná aplikace, která "krade" mikrofon.

Zkontrolujte, jestli před nahráváním zprávy (než stisknete tlačítko záznamu) nesvítí v pravém horním rohu displeje zelená tečka. T indikuje, že nějaká aplikace používá mikrofon. Mohlo by to znamenat, že máte telefon nakažený nějakým malware.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Pro jistotu vypnete ve vlastnostech aplikace tuto volbu. Je mozne, ze po delsim nepouziti ztrati aplikace pristup k mikrofonu ...(ackoliv to by vam messenger nedovolil nahravat vubec...ale pro jistotu)Screenshot_20230825_203041_Settings.jpg
tihelkaz
Pioneer
Možnosti
On messenger možná ještě není na tu novou verzy one ui aj mě se to děje tak snad se to zpravý bude to asi na straně mety a kompatibility s novou one ui