Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nabíječka

(Téma vytvořeno: 25-08-2023 04:16 PM)
556 Zobrazení
tihelkaz
Pioneer
Možnosti
Dobrý den ještě bych se chtěl zeptat jestli se telefon a54 může nabíjet 60W nebo 120W nabíječkou?
0 Like
5 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, ideální je sice originální nabíječka Samsung (to asi není váš případ, protože pokud vím, Samsung tyto hodnoty nenabízí), ale obecně pokud se jedná o kvalitní nabíječku, tak ano. Výkon je vlastně součin napětí a proudu, na napětí se telefon s nabíječkou domluví hned po připojení a proud se mění podle aktuální potřeby. Dokud je baterie vybitá a cladná, nabíjí se rychleji, později začne nabíjení zpomalovat.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Matyasbr
Pathfinder
Možnosti
Asi vás to překvapí, ale zrovna jsem narazil na nabíječku od samsungu co měla 60W, ale to spíš protože má adaptér USB C a USB A a tak se nějak podělit musí při společném nabíjení.(oprava: adaptér má ještě jeden USB C navíc a výkon 65W)
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Ano, tu 65W jsem nedávno měřil s tabletem. Měla by umět plný výkon na jednom portu, ale pokud jich zapojíte víc, začne se to dělit. Mám i jinou 65W Baseus a ta umí 65 W celkem, ale na jednom portu max. 45 W.
Důležité je, že to bude fungovat.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Fext
Pioneer
Možnosti
Telefony, tedy včetně A54, běžně nabíjím USB-C zdrojem pro notebook a funguje to normálně, v nejlepším slova smyslu.
Já tedy nepoužívám rychlé nabíjení - pro mne je podstatné, že to funguje na jednom zdroji a že nemusím tahat x nabíječek.
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Dobry den, vykon nabijecky udava pouze to, kolik vykonu je nabijecka SCHOPNA DODAT.
Nic to nerika o tom, kolik prikonu si telefon skutecne vezme. Nabijeci proudy (a tim prikon) si ridi telefon podle sve potreby.
Je tedy jedno jak vykonnou nabijeckou budete nabijet. Telefon si vzdy veme tolik, kolik potrebuje (a zaroven tolik, aby neprekrocil maximalni zatizeni nabijecky).
0 Like