Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android Auto

(Téma vytvořeno: 10-02-2023 05:46 PM)
1542 Zobrazení
robkopriva
Journeyman
Možnosti

Ahoj lidi, koupil jsem si Galaxy s23 Ultra a při připojení mobilu ke Škodě Scala se nespustí Android Auto , mobil se neustále odpojuje od USB. Můj předchozí Galaxy s21 Ultra fungoval naprosto bez problémů. Máte někdo podobný problém? 

54 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @robkopriva

Máte originální kabel Samsung? S tím by to mělo fungovat, jiné kabely nemusí fungovat. Dále bych zkontroloval zda máte aktuální AA, měla proběhnout nějaká aktualizace na novou verzi. 

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší :smiling-face:

fajnsnek2
0 Like
robkopriva
Journeyman
Možnosti

mám originál kabel, který se dodává s mobilem a aplikace je aktualizovaná, ale bohužel se usb pořád odpojuje 😞

0 Like
Želwoun
Journeyman
Možnosti
Tak to mám téměř totožné. Přechod z S21 Ultra na S23 Ultra a stejné auto. Na displeji v auto se mi po připojení zobrazí Připojení k S23 Ultra selhalo. Android auto se nespustí, jen se mobil nabíjí. S21 Ultra na stejném original kabelu bez problémů, manželčin Flip4 také bez problémů. Zkusil jsem ***** u Android Auto vymazat data, odinstalovat a nainstalovat aktualizace, prostě nic nefunguje. Zítra kedu s autem do servisu kvůli jinému problému, tak je poprosím o aktualizaci a uvidíme.
0 Like
Pavlík
Apprentice
Možnosti
Mám stejný problém 😞 kabel mám originální od Samsungu
Stejný problém jsem měl i u galaxy s22 ultra a teď nové s23 ultra
Systém v autě píše že je aktuální a další aktualizace nenachází
Přítelkyně má galaxy s21 ultra a ta se normálně připojí a funguje
0 Like
robkopriva
Journeyman
Možnosti

jsem zvědav jestli aktualizace auta pomůže, dejte nám pak vědět. Díky!

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@robkopriva

Díky za info a další detaily. Tak držím palce ať to funguje. Právě jsem četl několik příspěvků od lidí co jim AA nešlo na S22 a na S23 funguje.  

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší :smiling-face:

fajnsnek2
0 Like
Rimja
Pathfinder
Možnosti
Ja jsem mel s22u a ted mam s23u a nemel jsem problem ani s jednim. AA jede vzdy. Auto mam passat b8
0 Like
momoz
Pathfinder
Možnosti

A bezdrát to funguje? Nebo se to nechce připojit jen přes kabel? Já už AA používám v podstatě jen bezdrátově...

0 Like
Streki
Pathfinder
Možnosti
Klasika. Čekal jsem , že s jiným chipsetem to konečně bude fungovat a zas nic. Tiše závidím kolegům s Xiaomi. Kabelem to není. Stejný kabel a S21+ bez problému a S22U ani S23U jen chyba aplikace. U OIV verze co mám lze jen přes kabel. Nedávno proběhl update infotainmentu a nic.
0 Like