Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android Auto

(Téma vytvořeno: 10-02-2023 04:42 PM)
1537 Zobrazení
robkopriva
Journeyman
Možnosti

Ahoj lidi, koupil jsem si Galaxy s23 Ultra a při připojení mobilu ke Škodě Scala se nespustí Android Auto , mobil se neustále odpojuje od USB. Můj předchozí Galaxy s21 Ultra fungoval naprosto bez problémů. Máte někdo podobný problém? 

54 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @robkopriva

Máte originální kabel Samsung? S tím by to mělo fungovat, jiné kabely nemusí fungovat. Dále bych zkontroloval zda máte aktuální AA, měla proběhnout nějaká aktualizace na novou verzi. 

fajnsnek2
0 Like
robkopriva
Journeyman
Možnosti

mám originál kabel, který se dodává s mobilem a aplikace je aktualizovaná, ale bohužel se usb pořád odpojuje 😞

0 Like
Želwoun
Journeyman
Možnosti
Tak to mám téměř totožné. Přechod z S21 Ultra na S23 Ultra a stejné auto. Na displeji v auto se mi po připojení zobrazí Připojení k S23 Ultra selhalo. Android auto se nespustí, jen se mobil nabíjí. S21 Ultra na stejném original kabelu bez problémů, manželčin Flip4 také bez problémů. Zkusil jsem ***** u Android Auto vymazat data, odinstalovat a nainstalovat aktualizace, prostě nic nefunguje. Zítra kedu s autem do servisu kvůli jinému problému, tak je poprosím o aktualizaci a uvidíme.
0 Like
Pavlík
Apprentice
Možnosti
Mám stejný problém 😞 kabel mám originální od Samsungu
Stejný problém jsem měl i u galaxy s22 ultra a teď nové s23 ultra
Systém v autě píše že je aktuální a další aktualizace nenachází
Přítelkyně má galaxy s21 ultra a ta se normálně připojí a funguje
0 Like
robkopriva
Journeyman
Možnosti

jsem zvědav jestli aktualizace auta pomůže, dejte nám pak vědět. Díky!

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@robkopriva

Díky za info a další detaily. Tak držím palce ať to funguje. Právě jsem četl několik příspěvků od lidí co jim AA nešlo na S22 a na S23 funguje.  

fajnsnek2
0 Like
Rimja
Pathfinder
Možnosti
Ja jsem mel s22u a ted mam s23u a nemel jsem problem ani s jednim. AA jede vzdy. Auto mam passat b8
0 Like
momoz
Pathfinder
Možnosti

A bezdrát to funguje? Nebo se to nechce připojit jen přes kabel? Já už AA používám v podstatě jen bezdrátově...

0 Like
Streki
Pathfinder
Možnosti
Klasika. Čekal jsem , že s jiným chipsetem to konečně bude fungovat a zas nic. Tiše závidím kolegům s Xiaomi. Kabelem to není. Stejný kabel a S21+ bez problému a S22U ani S23U jen chyba aplikace. U OIV verze co mám lze jen přes kabel. Nedávno proběhl update infotainmentu a nic.
0 Like