Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πώληση του τηλεφώνου μου 23 ultra

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 22-01-2024 06:01 PM)
385 Προβολές σελίδας
lenos
Apprentice
Επιλογές
Θα ήθελα να πώλησω το 23 ultra μπορείτε να μου πείτε πόσο στοιχίζει ένα μεταχειρισμένο τηλέφωνο 6 μηνών. Ευχαριστώ πολύ!!
9 Απαντήσεις
paterS21plus
Voyager
Επιλογές
Σε γνωστό ελληνικό φόρουμ με πολλές αγγελίες η έκδοση με 512 και χωρίς ψεγάδι, πωλείται στα 800€
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Λίγα λες... 800€ τα παραεισαγωγης και ταλαιπωρημενα... 850€ με 870€ για το 512 είναι καλά... παρακάτω είναι ξεφτίλα... τόσο το δίνω και εγώ.
paterS21plus
Voyager
Επιλογές
Εγώ δεν λέω κάτι...
Τις αγγελίες βλέπω...
800€ για 512gb και είναι αγορά την άνοιξη
Με +50 για φθινόπωρο...
Τώρα αν είναι η όχι ταλαιπωρημενα σίγουρα ούτε κ εσύ, αλλά ούτε κ εγώ το γνωρίζουμε...
Για το πάρα εισαγωγής άστο καλύτερα γιατί το παραμύθι δεν έχει πια δράκο
lenos
Apprentice
Επιλογές
το πηρα σε καταστημα απο εκει που το αγορασα και μου ειπε θα το βαλουμε στα 800 € μου λεει οτι σιγουρα θα πωληθεί. Δεν το δούλεψα καθόλου έχω το s20 ultra 4 χρόνια και μια χαρα είμαι.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Για τα παραεισαγωγης ρώτα αυτούς που έχουν αργεντίνικο στα χέρια τους και δεν έχουν πάρει κανένα update ακόμη... Είναι τζοκερ και έχει δράκους...
Πάντως στο insomnia τα περισσότερα είναι από 850€ και πάνω, πλην εξαιρέσεων που μπορεί να βρεις και στα 750€ αλλά να έχει και σπασμένο Knox... και εκεί ισχύει ο κανόνας "ότι πληρώνεις, παιρνεις" υπάρχει λόγος που κάποιοι ρίχνουν τις τιμές χαμηλά.. 😉😉
paterS21plus
Voyager
Επιλογές
Όταν μιλάμε για πάρα εισαγωγή, λέμε για συσκευή που προορίζεται για την αγορά της ΕΕ, απλά εισάγουν από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα (συνήθως του πρώην ανατολικού μπλοκ).
Σίγουρα δεν εννοούμε συσκευή που προορίζεται για εντελώς διαφορετικό γεωγραφικό διαμέρισμα του πλανήτη (ΗΠΑ, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή, Ασία)...
Για να ξέρουμε τι λέμε.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Για να ξέρουμε τι λέμε, ΔΕΝ ειναι όλες οι παραεισαγωγες από ευρωπαϊκές χώρες... ξαναλέω, πες το σε αυτούς που κατέληξαν με αργεντινικα (είναι κοντά στις ευρωπαϊκές συσκυες)... αλλά ακόμη και ευρωπαϊκά που ΔΕΝ παίρνουν τα update όταν έρχονται εδώ και αρχίζουν τα παράπονα "ακόμη δεν ήρθε το Update" ή "έχω να πάρω από πέρσι Update"... για να ξέρουμε τι λέμε...
fotisgem
Legend
Επιλογές
Το σπασμενο knox δεν το καταλαβα🤔
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Είναι κάποιοι που μέσα στη χρονιά, αγοράζουν και πουλάνε καμία 10αρια συσκευές... σε κάποιες από αυτές περνάνε και "μη" εξουσιοδοτημενο λογισμικό... μου έχει τύχει να αγοράσω s20u για φίλο και να μη μπορεί μα βάλει samsung pass κλπ κλπ και αποδείχθηκε ότι ήταν σπασμένο το Knox είχε γίνει δλδ root στη συσκευή...
Προς τιμήν του πωλητή, που δήλωσε ότι δεν γνώριζε γιατί είχε αγοράσει και αυτός από άλλον, ρο πήρε πίσω και έδωσε τα λεφτά... πρέπει λοιπόν να έχουμε ρο νου μας σε αυτά Πιτ πωλούνται πολύ χαμηλά...