Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Παιδια καλησπέρα!!Μπορει καποιος να βοηθησει ??Εχω το S23 ultra και απο λαθος μου χρησιμοποιησα μοτιβο κλειδωματος οθονης και ξεχασα ποιο ειναι!!Το τηλεφωνο κλειδωνει και δεν μπορω να κανω κατι για να ξεκλειδωσει ή να επαναφερω εργοστασιακες ρυθμισεις!!
Δεν ανοίγει με αναγνώριση προσώπου και να μπεις στις ρυθμίσεις; Δεν μπορώ να σου προτείνω (εγώ προσωπικά δεν ξέρω και δεν μου έχει τύχει τέτοιο θέμα) κάποιο σίγουρο τρόπο, ρίξε όμως μια ματιά σε αυτό το άρθρο: https://www.dwrean.net/2022/10/remove-locked-pattern-on-android.html
Στην περιπτωση 9ου εχεις κανει το find my device της samsung , μπορεις να συνδεθεις εκει και να το ξεκλειδωσεις απο εκει ή να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο εκει
Όπως και να έχει αν δεν θυμάσαι το μοτίβο δεν μπορείς να το απενεργοποιησεις αν θυμάμαι καλά Σβήνεις το τηλέφωνο ,μπαίνεις σε recovery mode και κάνεις επαναφορά