Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Biztonságos mappa nem működik

(Témakör létrehozásának dátuma: 06-03-2024 11:04 PM)
577 Megtekintések
Zsókiii
Student
Beállítások
A biztonságos mappa létrehozása után, elfelejtettem a jelszót. Amikor kiválasztom az elfelejtett jelszó lehetőséget nem csinál semmit a telefon; csak homokórázik. Nem irányit a Samsung Pass-hoz. 
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

A Biztonságos Mappa védelméhez önmagában nem elég az ujjlenyomat, a beállításakor meg kellett adnod egy PIN kódot, jelszót vagy mintát. (Ahogy a védett képernyőzárak esetében is.)

Ezt a PINt/jelszót/mintát a készülék újrakérheti minimum a készülék újraindításakor vagy gyakrabban, a beállításaidtól függően.

Amennyiben ezt elfelejtetted és aktiváltad a Visszaállítás Samsung accounttal opciót, az elrontott jelszót követően meg kell jelennie egy Elfelejtett jelszó gombnak. Erre rányomva pedig csak kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat és egyszerűen, könnyen visszaállíthatod a Biztonságos mappa jelszavát. 🙂

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Norbesz8
Journeyman
Beállítások
Szia !
Ez a kép fogad alapból. Ha a samsung accra lépek , a fiokókba dob.
Ott rámegyek a samsungra és ennyi. Sehol semmi visszaállítás vagy biztonságos mappa.1705686825277_1705686825264_0.jpg1705686939680_1705686939666_0.jpg
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Azzal a Samsung fiókkal vagy bejelentkezve a Fiókok kezelése menüben, amit a Biztonságos mappa is említ? ("888@gmail.com-ra" végződő e-mail cím.)

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Norbesz8
Journeyman
Beállítások
Természetesen !
0 tetszik
Baby1984
Student
Beállítások
Én sem tudom vissza állítani. Pedig mikor eladtam a telefont (s22) csináltam mentést . Mégis az előző s10 mentest kínálja fel ami üres. Hogy tudom vissza állítani az s22 telom mentést
0 tetszik
Baby1984
Student
Beállítások
Kaphatok segítséget?
0 tetszik
Robi4490
First Poster
Beállítások
Kérem segítsen valaki a54 telefonomon elfelejtettem a bizt.mappa jelszót és nincs elfelejtett jelszó meg stb hogyan tudnám feloldani
0 tetszik
Sanyika24
First Poster
Beállítások
Sziasztok a bisztonságos mappa jelszavát elfelejtettem s nem ír lehetőséget elfelejtett jelszó email vagy biometrikusan beállítás sehol valaki ötlet ???
0 tetszik
Norbesz8
Journeyman
Beállítások
Nekem sikerült végülis megoldani. Egy olyan 40 ora nyomkodás, meg 2 év türelem van benne.
Tehát nem tudtam visszallitani a jelszot egy bug miatt, nem jött fel a visszaallitas mint lehetőseg, és a sam acc gombal bedobott a fiokokhoz. Sakk matt volt. Mert az accountban nem tudsz ide eljutni . A biztonsagos mappa biztonsagi beallitasokkal pedig kezdődött előröl minden.
A megoldás.
-fontos ! A bizt mappának és a sam accountnak össze kell lennie kötve. Ha ez nincs akkor , ilyenkor már nem lehet.
-beallitasok/alakalmazasok/ biztonsagos mappa/tarhely
-gyorsitotar törlése
-adatok törlése !
Itt azt mondja hogy törölni fog mindent, de a content nem törlödik .
[ Nálam megmaradt]
Egyébként 2mb körül töröl.
-utána, előjön a helyreállítas ha megnyitod a bizt mappát és simán állitassz jelszót.
Senki nem tudta megmondani hogy csináljam meg a samsungot meg nem érdekelte.
0 tetszik
TravelDoc
Student
Beállítások

Hónapokkal ezelőtt nyomtam rá a biztonságos mappa ikonra, ami akkor a szürkéből kékre váltott. Ugyanazt a jelszót adtam meg, amit nagyon sok helyen használok, tehát biztosan nem felejtettem el.

Pár napja lemerült a telefonom, újratöltés és újraindítás után megjelent a rendszerüzenet a kis lakattal a képernyő tetején, miszerint "Zárolta a Biztonságos Mappát".

Azóta mindenféle módon próbáltam ezt a zavaró kis ikont eltávolítani de nem sikerült. Nem érdekel az egész mappa, vagy az sem ami esetleg benne lehet. Csak szabadulhassak már meg ettől a zavaró kis lakat ikontól.

Állandóan jelszót kér, hiába adom meg, nem enged bele.

Nincs új jelszó kérése vagy jelszó helyreállítása opció.

Be van ragadva az egész. 

Hogyan tudnám eltávolítani anélkül, hogy újra kell indítanom gyári beállításokkal a készüléket. Mert azt már előre borítékolom, hogy a Samsung Márkaszervíz is csak ennyit csinálna.... Mentsek el mindent, utána gyári visszaállítás. Csak ez kicsit nagy meló.

Van jobb megoldás megszabadulni ettől a parazitától?

0 tetszik