dátum: 15-02-2024 05:34 AM
Sziasztok!
Nem tudja valaki mitől lehet ez pár applikációnál? Jelenleg csak játékokról van szó, de ez már a második eset, hogy nem engedi telepíteni.
Az egyik app fent volt 2 napig, használtam, egyik nap már nem indult el, le töröltem, de vissza rakni már nem engedte. Tökéletes állapotban lévő S22 Ultráról van szó, minden más alkalmazás tökéletesen működik, viszont eléggé zavaró, hogy 1-2 appra ilyen hibát ír...
A telefonon mindent naprakésznek talál, így a frissítés nem opció, a telefont nemrég vettem, így frissen van telepítve.
Találkozott már bárki hasonló problémával? Hogy sikerült orvosolni?
Köszi
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 16-02-2024 02:21 PM
Szia,
Próbáltad már a készülék újraindítását, illetve a Play Áruház alkalmazásadatainak törlését?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 15-02-2024 01:09 PM
dátum: 15-02-2024 03:50 PM
dátum: 16-02-2024 02:21 PM
Szia,
Próbáltad már a készülék újraindítását, illetve a Play Áruház alkalmazásadatainak törlését?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 16-02-2024 03:57 PM