Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Play Store - "Alkalmazás nem telepíthető"

(Témakör létrehozásának dátuma: 15-02-2024 05:34 AM)
444 Megtekintések
Drake Black
Journeyman
Beállítások

Sziasztok!
Nem tudja valaki mitől lehet ez pár applikációnál? Jelenleg csak játékokról van szó, de ez már a második eset, hogy nem engedi telepíteni.

Az egyik app fent volt 2 napig, használtam, egyik nap már nem indult el, le töröltem, de vissza rakni már nem engedte. Tökéletes állapotban lévő S22 Ultráról van szó, minden más alkalmazás tökéletesen működik, viszont eléggé zavaró, hogy 1-2 appra ilyen hibát ír...
A telefonon mindent naprakésznek talál, így a frissítés nem opció, a telefont nemrég vettem, így frissen van telepítve.

Találkozott már bárki hasonló problémával? Hogy sikerült orvosolni?
Köszi

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Próbáltad már a készülék újraindítását, illetve a Play Áruház alkalmazásadatainak törlését?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

4 Válaszok
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Nem lehet, hogy a játék nem kompatibilis a rendszerre?
Drake Black
Journeyman
Beállítások
Nem hinném, régebbi telefonokon is megy a játékok többsége is, főleg pár éves appokról van szó. Tegnap egy Cache törlés után sikerült letölteni újra, kíváncsi vagyok most meddig fog működni, de semmi kedvem hetente macerázni velük :smiling-face:
0 tetszik
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Próbáltad már a készülék újraindítását, illetve a Play Áruház alkalmazásadatainak törlését?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Drake Black
Journeyman
Beállítások
Szia!
Tegnap egyszerre próbáltam a kettőt, úgy sikerült vissza telepíteni amit már használtam egyszer, a kérdés, hogy most hány nap után adja meg magát... :smiling-face: