Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Biztonságos mappa nem működik

(Témakör létrehozásának dátuma: 12-02-2023 11:56 AM)
3753 Megtekintések
Zsókiii
Student
Beállítások
A biztonságos mappa létrehozása után, elfelejtettem a jelszót. Amikor kiválasztom az elfelejtett jelszó lehetőséget nem csinál semmit a telefon; csak homokórázik. Nem irányit a Samsung Pass-hoz. 
21 Válaszok
StarAroundABlackHole
Helping Hand
Beállítások
Szia, megpróláktad már újraindítani a telefont és utána ismét megtenni a visszaállítást?
Iletve mennyire fontosak a benne elmentett adatok? Semmiképp nem akarod, hogy elvesszenek?
Zsókiii
Student
Beállítások
Igen mar probálkoztam újraindítással is. Ugyanaz történik. Telefonváltás után jártam így; nincs a biztonsagos mappában semmilyen adat.
Asami19
First Poster
Beállítások
Én is elfelejtettem viszont nekem olyat se ad ki hogy esetleg "elfelejtett jelszó" semmit nem ad ki csak hogy a jelszót írjam be 😂
0 tetszik
Zsofii0
First Poster
Beállítások
Nekem sem hoz ki semmilyen elfelejtett jelszót
Már mindennel próbálkoztam de egyszerűen semmi
0 tetszik
Meli48
First Poster
Beállítások
Segítsetek nekem. Elfelejtettem a biztonságos mappa pin kódját. Sehogy sem tudom vissza állítani.
0 tetszik
Meli48
First Poster
Beállítások
Nem dob fel elfelejtett jelszó lehetőséget
0 tetszik
Norbesz8
Journeyman
Beállítások
Nekem sem. Annyi hogy van egy mutató link a a samsung accountba . Ha rámegyek kidob a fiókokhoz, samsung passban vagy visszaállításban nincs biztonságos mappa. Samsung members fiókban pedig nem is írja a biztonságos mappát .
Nem nagyon találok megoldást rá. Órákat nyomkodtam már ezt a telefont. Fontos dolgok voltak benne. Van olyan szervíz ahol rá tudnak nézni Bpn ?
Szabri
First Poster
Beállítások
Sikerült valakinek fel törni valahogy ?
0 tetszik
Szemike
First Poster
Beállítások
Én ujjlenyomatvédelmet állítottam be, mégis újrainditás utáni jelszót kér.
Valaki tudna segíteni?
0 tetszik