Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zdravíme prosím jak nastavit sdílené volání neboli sloučit hovor s více lidmi??

(Téma vytvořeno: 06-02-2023 06:32 PM)
544 Zobrazení
Hawajj
Apprentice
Možnosti
Prosím o radu jak sloučit hovor s více lidmi do konferenčního hovoru nějak mi to přestalo fungovat když chci přidat volající tak to odmítá, do teď to fungovalo?? Diky za radu 
0 Like
3 Odpovědi
Brunozbruna
Voyager
Možnosti
Předpokládám, že myslíš tzv. Konferenční hovory. Používám to hodně v práci a jedno období mi něco podobného dělala S21fe kdy to občas fungovalo bezproblémově, ale občas jsem takto připojil jen dva účastníky. Nyní mám Flip 4 a žádný problém nedetekuji. Funguje je to způsobem, že uskutečníš první hovor, začneš potom vytáčet druhého a první je automaticky podržen, po spojením s druhým účastníkem je nabídka ke "sloučení hovorů" a slyší se všichni 3. Mám operátora T-Mobile a je zde možno takto přidat až 5 lidí. Jak jsem psal na začátku u S21fe to jednu dobu nefungovalo spolehlivě a nevím jestli to není i problém v tu chvíli u operátora.
Hawajj
Apprentice
Možnosti
Jj fungovalo to stále dobře jen teď to na jednou prostě nejde napíše to nejde spojit? Hledal jsem v nastavení a nějak to nenašel mám Vodafone, diky za radu zkusím operátora
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ano, je to jak píše @Brunozbruna. Já to také občas používám a mám operátora T-Mobile a nikdy nebyl problém. Když to dříve fungovalo, také bych kontaktoval operátora jestli nezměnili nějaké nastavení.

Pěkný den.

0 Like