Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Microsoft Swiftkey - nelze odinstalovat

(Téma vytvořeno: 05-02-2023 08:42 PM)
630 Zobrazení
lostsoul81
Explorer
Možnosti
Ahoj. Poradí mi nějaký zdejší guru, proč z telefonu Galaxy S22 nejde odinstalovat aplikace Microsoft Swiftkey? Nejakou dobu jsem tuto klávesnici používal, nyní jsem se vrátil na Samsung keyboard a rád bych MS Swiftkey odinstaloval. Bohužel to není možné. Lze jen aplikaci zastavit nebo odinstalovat aktualizace. Mám ještě tablet Galaxy TAB A8 a tam lze Swiftkey odinstalovat normálně. 

Díky za odpověď. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @lostsoul81

Díky intenzivní spolupráci mezi Samsungem a Microsoftem jsou některé aplikace součástí nadstavby telefonu a nejdou bohužel odinstalovat. Podobně je to s One Drive, kdy je implementován v prostředí jako výchozí Cloud pro zálohování. Tyto aplikace lze Vypnout, čímž se odstraní většina dat a aplikace zmizí z nabídek 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @lostsoul81

Díky intenzivní spolupráci mezi Samsungem a Microsoftem jsou některé aplikace součástí nadstavby telefonu a nejdou bohužel odinstalovat. Podobně je to s One Drive, kdy je implementován v prostředí jako výchozí Cloud pro zálohování. Tyto aplikace lze Vypnout, čímž se odstraní většina dat a aplikace zmizí z nabídek 

fajnsnek2
0 Like
lostsoul81
Explorer
Možnosti
Děkuji za rychlou a vyčerpávající odpověď. 👍
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, pokud si rozumíte s příkazem adb, mohlo by zabrat něco jako  adb shell pm uninstall –k –user 0 package name.

Více v tomto článku: https://techcult.com/how-to-use-adb-uninstall-app/

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Mtmb
Explorer
Možnosti
Zdravím. Mám zablokován One drive ale neustále mi vyskakuje a defakto nejde odstranit notifikace upozorňující na data nelze synchronizovat 😞 dá se ta notifikace nějak odstranit? Je to hodně obtěžující.
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, můj názor je jediný, když je to potřeba tak doinstalovat ať už z galaxy store nebo obchod play. Nelíbí se mi vnucování aplikací které potom zabírají zbytečné místo které by uživatel mohl použít.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Vsil

Máte sice pravdu, ale dnes už telefony nemají základní paměť 16 nebo 32 GB a těch 52MB není zase tak moc.

Já osobně třeba SwiftKey používám, má mnohem lepší možnosti než Samsungu klávesnice.. 

fajnsnek2
0 Like
Pe3kZ
Voyager
Možnosti

Zdravím,Swiftkey jsem objevil dávno předtím,než se stala součástí Microsoftu. To ještě fungovala skvěle. Bohužel od doby,kdy je pod MS, stojí za velkou bačkoru. Nepamatuje si velmi často definované výrazy a nabízená  slova jsou někdy neskutečné bláboly a vůbec netuším,jak se do databáze slovníku dostaly.A to jak na mém S21FE, tak i na Huawei MAte 20 Pro,který má syn.Apce chybí jakýsi 6. smysl. Neustále mažu nepoužitelné zkomoleniny, ale je to tak trošku sisyfovská práce. Za mě stojí klávesnice oproti verzi před třemi- čtyřmi roky za prd, stále to ale v dnešní konkurenci stačí. Zatím jsem lepší nenašel

0 Like
Pe3kZ
Voyager
Možnosti

Třeba jako tady. 

Screenshot_20230210_230437_WhatsApp.jpg

0 Like