Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Chyba klávesnice

(Téma vytvořeno: 30-09-2023 08:26 PM)
272 Zobrazení
Lancer494
Explorer
Možnosti
Zdravím. Po aktualizaci na one UI 5.1 nastala chyba u klávesnice. Používám Microsoft SwiftKey ale dělá to i u samsung klávesnice. Při otevření prohlížeče (google) není nabídka prediktivního psaní. T9 v podstatě. Všude jinde mi to slova nabízí jen u prohlížeče ne. Má někdo podobnou zkušenost? Je to věc aktualizace?

0 Like
8 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Dobrý večer, nevím zda jsem Vás správně pochopil, ale u mé S22 vše funguje jak má v prohlížeči chrome a u obou zmíněných klávesnic.Screenshot_20230930_212831_Chrome.jpgScreenshot_20230930_212643_Chrome.jpg
IT technik
0 Like
Lancer494
Explorer
Možnosti
Dobrý večer. Ano pochopil, řeším tento problém. Pak bude teda pešek někde u mě. 😁 Screenshot_20230930_213326_Google.jpgScreenshot_20230930_213314_Google.jpg
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Tak pokud Vám to dělá jen Chrome, nejjednodušší cesta je reinstalace Chromu, případně vymazat data aplikace.

Nebo zkuste nainstalovat Chrome Beta, jestli to tam taky nefunguje.
IT technik
0 Like
Lancer494
Explorer
Možnosti
Stejný problém je u chome i Google. Vidíte to mě ani nenapadlo. Zkusím a případně dám zpětnou vazbu. Díky. 👍
0 Like
Lancer494
Explorer
Možnosti
Takhle jednoduchý to bylo. 😁 Že mě to nenapadlo hned. 😁 Stačilo vymazat data. Díky za pomoc. Přeji hezký zbytek dne.
Libb
MegaStar
Možnosti
Chrome a Google používají stejné komponenty, proto se to projevuje v obou. Kdybyste zkusil třeba Firefox, už by se to nejspíš chovalo jinak. Ale hlavně, že to pomohlo. Můžete prosím označit správnou odpověď jako řešení? Díky

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Lancer494
Explorer
Možnosti
Označit jak? Like? Řešení jsem v jedné větě popsal v komentáři níže. 👍
0 Like
Lancer494
Explorer
Možnosti
Na druhou stranu je to takový řešení který musím provádět každý den, minimálně jednou. 😁 Těžko říct no. Ve finále je to hloupost bez který se dá v pohodě být ale občas když člověk píše nějaký delší nebo krkolomný text tak to tam chybí. 😁
0 Like