Caf, bojuju s22 Ultra.
Baterie po 7h spánku mínus 30%... přecházel jsem z xiaomi 7, protože jsem musel po častém používání dobíjet jednou za den a usoudil jsem tedy, že je čas na změnu utrženého sluchátka, takže na výdrž 6 hodin u nového galaxy s22 ultra jsem čuměl jak puk. Samsung mě prakticky vrátil do doby kamenné, protože musím být pořád v dosahu nabíječky. Ale pokud příjmu fakt, že galaxy s22 ultra je pevná, tak je to fajn mobil. Další výhodou je, že mě přestaly otravovat telefonáty. Běžně jsem měl 10-20 hovorů za den, teď tak dva, tři a většinou přes whats ap, Bo jinak se mi nikdo nedovolá. Telefon se hlásí jako obsazený, nedostupný, nebo v horším případě jako když hovor vytípnu. Po factory reset se výdrž baterie zvedla na neuvěřitelných 12h, což je naprostá špica, pokud tedy člověk nezapne fotoaparát, pak jde baterka do kopru stejně rychle jako dřív. Dovolat se mi jde pořád většinou až na pátý pokus, ale většina lidí to vzdá už po prvním, což ale považuji za plus.
V nastavení jsem všechno stahnul na max výdrž baterie, ale nějaké výrazné zlepšení nevidím.
Nějaká rada, kde by mohla být chyba, než s tím třísknu o zeď?