Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výdrž baterie, nedá se mi dovolat...

(Téma vytvořeno: 23-03-2022 11:41 AM)
1050 Zobrazení
Longas94
Journeyman
Možnosti
Caf, bojuju s22 Ultra.

Baterie po 7h spánku mínus 30%... přecházel jsem z xiaomi 7, protože jsem musel po častém používání dobíjet jednou za den a usoudil jsem tedy, že je čas na změnu utrženého sluchátka, takže na výdrž 6 hodin u nového galaxy s22 ultra jsem čuměl jak puk. Samsung mě prakticky vrátil do doby kamenné, protože musím být pořád v dosahu nabíječky. Ale pokud příjmu fakt, že galaxy s22 ultra je pevná, tak je to fajn mobil. Další výhodou je, že mě přestaly otravovat telefonáty. Běžně jsem měl 10-20 hovorů za den, teď tak dva, tři a většinou přes whats ap, Bo jinak se mi nikdo nedovolá. Telefon se hlásí jako obsazený, nedostupný, nebo v horším případě jako když hovor vytípnu. Po factory reset se výdrž baterie zvedla na neuvěřitelných 12h, což je naprostá špica, pokud tedy člověk nezapne fotoaparát, pak jde baterka do kopru stejně rychle jako dřív. Dovolat se mi jde pořád většinou až na pátý pokus, ale většina lidí to vzdá už po prvním, což ale považuji za plus.

V nastavení jsem všechno stahnul na max výdrž baterie, ale nějaké výrazné zlepšení nevidím.

Nějaká rada, kde by mohla být chyba, než s tím třísknu o zeď?

17 Odpovědi
richardtajemny
Pioneer
Možnosti
Ten problém s nedostupností když mi někdo volá mám taky, myslel jsem,že to vyřešil update ale nevyřešil včera se to po delší době znovu objevilo. Většinou to vyřeší restart ale je to otravné když se mi třeba nedovolá kurýr
achos
Explorer
Možnosti
Mám stejný problém. Když někam volám tak to vypadne a nikdo se nedovola a já nemůžu taky nikomu zavolat až třeba za minutu to zas funguje
Cedr85
Journeyman
Možnosti
Faktory reset skutečně tolik pomohl baterii???
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Máte počkat pár měsíců, prý to vyladí. A to jste možná ještě nezkoušel GPS a android auto, že...
0 Like
Longas94
Journeyman
Možnosti
GPS používám občas, a auto ne, GPS žere víc, ale s tím člověk tak nějak počítá. Dneska jsem sundal sluchátko z nabíječky, 2h brouzdání po netu a baterka 64%
0 Like
Longas94
Journeyman
Možnosti
Zvedlo se to asi o třetinu, přesně nevím, ale už nedobíjím 2x za den :smiling-face:
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
To je strašné, ale výdrž už žádná aktualizace zásadně nezlepší. Ukazuje to historie, kdy byly plané sliby, že výdrž se bude určitě s dalšími aktualizacemi zlepšovat (galaxy watch 2, 4...). Nic zásadního se však nestalo.
Libb
MegaStar
Možnosti
Máme oficiální vyjádření: R&D team připravuje opravenou verzi SW, která tyto problémy řeší. Prosím, uživatele, kteří mají problém s voláním, požádat o vyčkání na aktualizovanou verzi SW.

Verze aktualizace SW bude vydána prostřednictvím FOTA přibližně tento týden (může být zpožděna z interních důvodů).

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Members_eT66blW
Pioneer
Možnosti

Jedna se o jen problem s volanim nebo i WiFi idle drain ?