στις 27-05-2024 11:59 AM
Καλημέρα σε όλους,
Την 19/09/2022 αγόρασα τη παραπάνω συσκευή για περίπου 1000Ε(947Ε για να είμαστε ακριβείς) και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος αφού όλα μου τα χρόνια ακολουθώ πιστά όλες τις εκδόσεις αυτές, από τις Note μέχρι τώρα τις Ultra χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα.
Με τις δύο(02) τελευταίες αναβαθμήσεις λογισμικού, χωρίς να γνωρίζω αν αυτές ήταν ο λόγος για την εμφάνιση δυσλειτουργιών, απέστειλα τη συσκευή μου σε επίσημο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή του δικτύου της SAMSUNG, στην OMNITECH όπου και παρελήφθει την 21/5/2024. Με ενημέρωσαν άμεσα με γραπτό μήνυμα ότι η συσκευή μου παρελήφθει και κατόπιν ελέγχου ανέμεναν ανταλλακτικά για να προχωρήσουν στην επισκευή. Την 24/5/2024 επικοινώνησα εκ νέου τηλεφωνικώς καθότι δεν είχα κάποια επιπλέον ενημέρωση για την πορεία και το στάδιο της επισκεύης, όπου και με ενημέρωσαν ότι τα αιτούμενα ανταλλακτικά δεν είχαν παραληφθεί. Σε ερώτησή μου σχετικά με αυτά μου γνωστοποίησαν ότι επρόκειτο να γίνει αλλαγή κεντρικής πλακέτας, οθόνης και S-Pen..ουσιαστικά ολόκληρου του τηλεφώνου πλήν των προστατευτικών καλυμματων και της μπαταρίας, η οποία σε ερωτησή μου με ενημέρωσαν ότι το κόστος αύτης ανέρχετο σε 50Ε.
Μετά τα παραπάνω σε εκ νέου επικοινωνίας μου με εξουσιοδοτημένο επισκευαστή του δικτύου της SAMSUNG την OMNITECH στις 27/5/2024, σε εύλογο ερωτημά (κατά την άποψή μου) και ενώ ουσιαστικά αφού για την επισκευή της συσκευής μου θα γινόταν σχεδόν εξ ολοκλήρου αντικατάσταση πλήν του κόστους της μπαταρίας της τάξης των 50Ε, ζήτησα την αντικατάσταση αυτής με νέα.
Ανωτέρω με παρέπεμψαν να επικοινωνήσω με την SAMSUNG HELLAS για το ανωτέρω αίτημα. Άμεσα το έπραξα όπου κατόπιν επικοινωνίας μου με το τηλεφωνικό κέντρο με ενημέρωσαν ότι κάποιος προιστάμενος του αντίστοιχου τμήματος θα επικοινωνούσε μαζί μου για να με ενημερώσει για την εξέληξη του αιτήματός μου. Πράγματι σε λιγότερο από μια (01) ώρα επικοινώνησε ο Κος Α*******ΛΟΣ Θ. όπου και με ενημέρωσε ότι το αίτημα μου δεν γίνεται αποδεκτό γιατί τα ανταλλακτικά είχαν ήδη παραγγελθεί (και μέχρι την ώρα σύνταξης του παρόντος δεν έχουν παραληφθεί) και για το λόγο αυτό δεν γίνεται δεκτή η αντικατάσταση της συσκευής. Όταν ρώτησα σε ποιές περιπτώσεις γίνεται αντικατάσταση της συσκευής με ενημέρωσε ότι:
1. Σε περίπτωση που η συσκευή έχει αποσταλεί πολλές φορές(χωρίς να προσδιορίζεται) και παρουσιάζει την ίδια δυσλειτουργία,
2. Σε περίπτωση που δεν δύναται να επισκευαστεί (γενικώς??!) - νομίζω η περίπτωσή μου αφού αλλάζουν τα πάντα!😏
Μετά από όλα τα παραπάνω νομίζω ότι για ένα κινητό αυτής της αξίας με αυτές τις δυσλειτουργίες και κατ επέκταση για μια εταιρεία του μεγέθους της SAMSUNG, νομίζω οτι είναι τουλάχιστον τραγικό, λυπηρό, αστείο και... να μην γίνεται αμεση αντικατάσταση των συσκευών με προβληματική λειτουργία σε ποσοστό τουλάχιστον του 80%+++.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να μην χρειαστεί κάποιος άλλος να περάσει ανάλογα τρεχάματα.
Με απογοήτευση
ΧΡΥΣΑΦΗΣ Θεόφιλος.
στις 27-05-2024 12:29 PM
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Ευχαριστούμε πολύ για το feedback και μας συγχωρείτε για την οποιαδήποτε αναστάτωση! Από το επισκευαστικό κέντρο έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες με βάση την κάλυψη της 2ετους εγγύησης που έχετε. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθεί ο αρμόδιος συνάδελφος για την περίπτωση σας για να την ελέγξει εκ νέου.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!
στις 28-05-2024 02:03 AM
στις 28-05-2024 08:06 PM
στις 28-05-2024 08:08 PM
στις 28-05-2024 08:28 PM
στις 28-05-2024 08:31 PM
στις 28-05-2024 09:48 PM