Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22Ultra

(Téma vytvořeno: 19-08-2022 11:14 AM)
244 Zobrazení
LivingTribunal
Pioneer
Možnosti
Ahojte.Postrehli ste niekto po poslednej júlovej aktualizácii problém s automatickým otáčaním?Ja ano🤣🤣.Otvorím album,kliknem na foto či video,obrátim telefón a nič.Kliknem na YT,kliknem na video,otočím telefón a nič.Musím kliknúť na full screen a až potom sa otocí obraz.Nikdy predtým to nerobilo.Nejaká rada?Vďaka.Pekný deň všetkým.
0 Like
12 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dovolím si len malú vsuvku do Vašej konvezrácie s kolegyňou 🙂

V prípade, že by by ste chcel riešiť reklámaciu, tak rozhodne doporučujem spraviť najskôr Factory reset (Továrenské nastavenia). Beztak je to prvá vec, ktorú servis spraví a Vy si tak (v prípade, že by to náhodou mohlo problém vyriešiť) "ušetríte" čas bez telefónu 😉

Řešení
LivingTribunal
Pioneer
Možnosti
@AndyTa,@23PeterK..
Ďakujem Vám za Váš prístup.The problem is solved.Predstavte si že sa to opravilo samo.Menil som fóliu na displeji a asi som trošku viac zatlačil.Keď som zapol fón tak to už fungovalo a funguje to stále.Predpokladám že to bolo asi nejako zaseknuté a tým tlakom na displej sa to uvoľnilo.Inak si to vysvetliť neviem.Ďakujem za Váš čas a prajem Vám úspešný koniec týždňa a krásny weekend.Mier.
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Krásny deň @LivingTribunal ,

ďakujeme za informácie a tešíme sa s vami 😉

Ešte doplním, že po kontrole na základe vášho podnetu podobné prípady spojené s aktualizáciou neevidujeme.

Pekný víkend! AndyTa

0 Like