Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pouziti esim + fyzicka sim ??

(Téma vytvořeno: 07-08-2023 11:00 PM)
1056 Zobrazení
Radoss
Journeyman
Možnosti
Ahoj.. byl jsem dnes u O2 pro aktivaci esim na soukromem cisle s moznosti provozovat druhe firemni cislo na fyzicke sim.. bohuzel se to prodejci nepovedlo rozchodit.. mate zkusenost? Mobil S22.. diky
Přejít na řešení
17 Odpovědi
Radoss
Journeyman
Možnosti
Jj.. to vse vim, ale muj problem je, ze kdyz jsme nahradili sim 1 za esim, tak pri jeji zapnuti vypina sim 2 fyzickou..
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Asi si nerozumíme, původní fyzická SIM byla ještě v telefonu při přepínání na eSIM? Ono totiž preregsitrovani SIM nějakou dobu trvá, a když Vam pracovník aktivoval eSIM, tak fyzická byla pravděpodobně pořád aktivní na síti

fajnsnek2
0 Like
Radoss
Journeyman
Možnosti
Takhle asi ano.. tak snad asi vyreseno.. dik moc za pomoc.. jdu je tam proskolit😉😅
Řešení
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Je to tak jak psal kolega, je to napsané i v oficiálním návodu na stránkách

Scénář pro dvě SIM karty:
SIM1 (fyzická SIM)
+
SIM2 (fyzická SIM nebo eSIM)

Zdroj:
https://www.samsung.com/cz/support/mobile-devices/how-to-install-nano-sim-card-and-esim-on-the-galax...
Radoss
Journeyman
Možnosti
Stara skola, navody jsou pro blbce..🤦😅 resp. jsem cekal, ze se s tim chlapci u operatora poperou.. jeste jednou diky moc😘🙋
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Už chápu z konverzace výše. Sim1 musí být fyzická, sim2 může být esim. Problém to vyřeší. Jinak esim mě potrápila při přechodu na nový telefon. Sice to má jít snadno přes QR kód,ale operátor to asi není schopen tak rychle přehodit v síti a nějakou dobu mi to vůbec nešlo, ačkoliv v aplikaci Vodafonu se to tvářilo jako hotový přenos.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
eSIM je spojená se SIM2. Prohoďte SIM do slotu 1 a pojede to

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Radoss
Journeyman
Možnosti
Jj.. stalo se a funguje..
Skoda, ze to neklaplo napoprve..🤷 diky😉