Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pouziti esim + fyzicka sim ??

(Téma vytvořeno: 08-08-2023 07:56 AM)
646 Zobrazení
Radoss
Journeyman
Možnosti
Ahoj.. byl jsem dnes u O2 pro aktivaci esim na soukromem cisle s moznosti provozovat druhe firemni cislo na fyzicke sim.. bohuzel se to prodejci nepovedlo rozchodit.. mate zkusenost? Mobil S22.. diky
17 Odpovědi
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, pár měsíců jsem měl esim na S22 + fizická sim, nebyl problém.
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
A co se nepovedlo, esim nebo fyzická? Co znamená nepovedlo? U firemních může být omezení v podobě zákazu esim. Těžko však firma nastaví zákaz na fyzické sim a vynutí si esim.
0 Like
Radoss
Journeyman
Možnosti
Nebezi spolecne, bud jedna nebo druha..SmartSelect_20230808_073315_Call settings_1000024658_1691472795.jpg
0 Like
Radoss
Journeyman
Možnosti
Nebezi spolecne..SmartSelect_20230808_073315_Call settings_1000024658_1691472795.jpg
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Aha, nemá takové omezení třeba telefon od operátora? Jinak ve správci SIM karet lze zapínat a vypínat karty dle libosti. Můžete mít konfiguraci 2x fyzická nebo 1 fyzická a 1 esim. Těch esim lze mít víc,ale aktivní je vždy jen jedna.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Radoss

Napadá mě zkusit hodit fyzickou SIM do slotu 1, pokud by to nepomohlo. Případně pokud máte možnost zkuste jak se chovají 2x fyzická SIM

fajnsnek2
0 Like
Radoss
Journeyman
Možnosti
2x fyz mi uz rok bezi bez problemu.. prohodit sim mezi sloty jsme nezkouseli, predpokladam, ze to bude podobny problem jen naopak.. nevim, mozna se pletu.. zkusim jinou pobocku O2 jestli nebudou mit zkusenost..
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Pokud jste měl 2 fyzické SIM v telefonu, když Vám přidávali eSIM, tak je to správné chování, protože vždy lze mít aktivní pouze 2 SIM najednou

fajnsnek2
0 Like
Radoss
Journeyman
Možnosti
Esim jsme nepridavali, ale nahrazovali za fyzickou.. takze slot 1: esim O2 / slot 2: fyzicka T-mobile
Ale i presto jedna vypne druhou
0 Like