22-03-2022 08:40 PM - upraveno 22-03-2022 08:57 PM
o 23-03-2022 11:29 AM
o 23-03-2022 02:30 PM
o 23-03-2022 03:16 PM
S hodnocením telefonu bych počkal na pár dalších aktualizací. Je celkem normální, že u nového telefonu není vše optimální od prvního dne.
Já předobjednal S22+, protože jsem se obával malé baterie, ale nesedla mi ta šířka, takže po týdnu s S22+ jsem vyměnil za S22. Ke zpracování nemám absolutně co vytknout, jsem rád za matná záda, rovný displej a zaoblený rám. Přes noc (SIM+eSIM dva různí operátoři a vše nechávám normálně zapnuté včetně BT hodinek, WiFi a synchronizace) mi zmizí kolem 10%. Záseky a lagy, které popisujete jsem registroval na S22+, kde pomohlo až nastavení vyššího výkonu pod baterkou, ale malá S22 je i na základní režim svižná. Neumím si to vysvětlit, kopíroval jsem data přes SmartSwitch a měl oba telefony vedle sebe s totožným nastavením a rozdíl byl jasně patrný. Předpokládám tedy nějakou SW chybku, která časem zmizí. Zkusil bych factory reset, pokud nechcete čekat na aktualizace.
Celkově mi baterka S22 na den používání stačí, po pár dnech se hodně zlepšila a třeba včera jsem končil den se 40% včetně 20 minut hraní, dost Spotify, pár hovorů, IM a 2:40 SOT.
Za plnou cenu bych si telefon také úplně nekoupil, ale bez DPH + výkup + sluchátka jsem s telefonem zatím maximálně spokojen.
o 23-03-2022 04:02 PM
o 23-03-2022 11:10 PM
o 23-03-2022 11:19 PM
o 24-03-2022 10:00 PM
Upřímně si měl Samsung počkat a vydat řadu S22 v polovině dubna. Dřívější uvedení přineslo daleko více škody, než užitku. Také jsem vyzkoušel velké množství zařízení i v rámci zahájení jejich prodeje a moje zkušenost s S22 byla taková, že HW výborné zařízení, ale po SW stránce naprostý polotovar. Člověk si připadal jak "tester" který dostal na test ranou verzi přístroje, za účelem vychytání a reportování chyb....
o 10-04-2022 07:40 AM
o 10-04-2022 09:50 AM
No zatím asi patřím mezi tyšťastnější majitele (S22 256GB), úbytek baterky přes noc (ale v režimu letadlo) cca 2%, záseky jsem měl zatím 2, jednou se komplet zasekla aplikace foťáku a telefón se sám restartoval a jednou jsem při hovorech neslyšel druhou stranu a ani nebylo slyšet mě - vyřešil obyč restart a od té doby klid. Co se týče výdrže baterky, tak mnohem lepší než u S9, ze které jsem přecházel, celkově za mě baterka OK. Navíc po dubnové aktualizaci zatím bez žádného problému.
Jediné co je pro mě zatím zklámání, tak jsou zejména noční fotky z hlavního snímače, kdy množství detailů jsem měl lepší i na S9, takže doufám, že brzy příjde i nějaké výraznější vylepšení fotoaparátu, protože tohle je za mě bída. + mě neskutečne s.re, že u nočních fotek na tele objektivu telefon někdy sám přepne do 50mpx senzoru a udělá výřez - což udělá naprosto tragickou kvalitu fotky. Tohle by měl Samsung okamžitě odstranit, jelikož ta fotka vypadá hůře než na budget telefonech...