Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

GPS, ... a (ne)přesnost

(Téma vytvořeno: 24-10-2022 01:23 PM)
259 Zobrazení
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Zdravím,
doufal jsem, že se to opraví s OneUI 5.0, ale žádná změna. Přes Google Maps se zobrazuje směr (i při spuštění navigace) daleko od reality. Zkoušel jsem povolit veškeré přesnosti, bohužel. Zkoušel jsem provést kalibraci pomocí pohybů, bohužel. Umístění je správné, ale směr skoro nikdy, což by nebyl problém, ale v Praze se pomocí toho orientuji na neznámých místech, abych věděl, kudy mám jít a zbytečně nebloudil, když třeba pospíchám na meeting.
Zkoušel jsem i alternativu, Mapy.cz, tam se zase neustále posouvám. V diagnostice pracuje kompas správně.
Budu rád za každou radu, hezký den všem a hutné oslavy nové verze OneUI! 💪
0 Like
3 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, bohužel pláčete na špatném hrobě. Tohle je problém apliakce, kterou udržuje Google.

Ale překvapuje mě, že vám zlobí i Mapy od Seznamu, ty se mně osvědčily.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Bohužel i u Mapy.cz, tam mi lokace prostě nesmyslně utíká (pomalu se odchyluje) do stran.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

To je hodně divné. U mě je to tak, že na Mapy.cz to funguje poměrně spolehlivě, Mapy od Google zlobívá kompas, ale pozice u obou sedí. Když jdu podle Map od Google, stačí ujít pár metrů, tím zjistím orientaci podle pohybu na mapě a dál už to je v pohodě.

Ale když jsem to naposledy používal v Berlíně, fungovaly dobře oboje mapy, včetně kompasu a v případě Google Map i live view.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like