Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Otisk prstu

(Téma vytvořeno: 06-01-2024 08:26 PM)
2067 Zobrazení
Luc1e
Explorer
Možnosti
Ahoj,
Měla bych dotaz. Mám samsung galaxy s22. Mám ho od Vánoc, od té doby nošen bez skla a fólie. Po zakoupení skla a nalepení mi nefunguje otisk. První sklo jsem měla z Číny (dalo se pochopit) druhé zakoupené v ČR a stejně nefunguje. Kolečko na otisk se načte tak do 3/4 a dál ne. Bez skla funguje vše jak má.
Už nevím, kde koupit, abych zase nevyhodila peníze do koše. 

Děkuji.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Luc1e

U tvrzený skel je to trochu loterie, některá se čtečkou fungují, některá naopak ne. Ověřené a poměrně funkční je Panzer Glass anebo Whitestone dome glass. Z mého pohledu dobrou ochranu poskytují i folie Zagg Invisible shield co lepí v prodejnách Samsung. Mám ji na manželky S22 Ultra a jelikož ani manželka ani dcera se nechovaji k telefonu zrovna v rukavičkách, a displej je stále v jednom kusu. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

28 Odpovědi
hons72
Journeyman
Možnosti
Sklo vetsinou nefunguje,kup folii-tam zarucena funkcnost-aspo u me s23 ultra.Anebo bez ochrany...
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Luc1e

U tvrzený skel je to trochu loterie, některá se čtečkou fungují, některá naopak ne. Ověřené a poměrně funkční je Panzer Glass anebo Whitestone dome glass. Z mého pohledu dobrou ochranu poskytují i folie Zagg Invisible shield co lepí v prodejnách Samsung. Mám ji na manželky S22 Ultra a jelikož ani manželka ani dcera se nechovaji k telefonu zrovna v rukavičkách, a displej je stále v jednom kusu. 

fajnsnek2
OXO37
Hotshot
Možnosti
Na A52s jsem kupoval sklo od FIXIED, na A54 od Spigen, na S23 mám něco jako fólii od Nillkin. U všech čtečky fungují.20240106_210045_1000001032_1704571246.jpg
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Sklo fungovat nebude fólie ano
0 Like
dnkjrc
Explorer
Možnosti
Mám A54 a kupoval jsem ochranné sklo v Alze, sklo je značky AlzaGuard a otisk funguje bez problémů.

Sklo na Váš model ⬇️
https://m.alza.cz/EN/alzaguard-25d-fullcover-glass-protector-for-samsung-galaxy-s22-d7070878.htm?gcl...
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Používám folii Spigen. Oproti sklu nezvýší hmotnost telefonu a funguje dobře.
0 Like
Sheffield
Navigator
Možnosti
Sklo jsem používal naposled u Note9 a po přechodu na S22 ultra jsem nalepit folii( sklo u ohnutych krajů stejně extra nedrzelo) a s folii otisk funguje perfektně.
0 Like
Gyula17
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, na S23 mám nalepené sklo Esperia, které loni firemním zákazníkům nabízelo O2 i s nalepením za 1 Kč a čtečka zatím funguje bez problémů. Myslím, že dost záleží i na provedení nalepení, chlapík si s tím tehdy dost pohrál.
U předchozího skla, jež se mi začalo po pár měsících odlepovat, jsem ale míval problém s načtením suchých prstů. Zkuste si prst mírně navlhčit, třeba to čtečce pomůže.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Mám stejné zkušenosti, pomohlo mi to že jsem otisk registroval před nalepením skla, nebo když sem ho musel registrovat až po instalaci skla tak mi to taky často po cca 3/4 selhalo, prostě jsem se na to fakt hodně soustředil a na asi 10. Pokus to vyšlo😅
0 Like