Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Otisk prstu

(Téma vytvořeno: 06-01-2024 08:26 PM)
2138 Zobrazení
Luc1e
Explorer
Možnosti
Ahoj,
Měla bych dotaz. Mám samsung galaxy s22. Mám ho od Vánoc, od té doby nošen bez skla a fólie. Po zakoupení skla a nalepení mi nefunguje otisk. První sklo jsem měla z Číny (dalo se pochopit) druhé zakoupené v ČR a stejně nefunguje. Kolečko na otisk se načte tak do 3/4 a dál ne. Bez skla funguje vše jak má.
Už nevím, kde koupit, abych zase nevyhodila peníze do koše. 

Děkuji.
0 Like
Přejít na řešení
ErikB86
Navigator
Možnosti
Dobrý den, mám také S22. Během cca roku jsem vyzkoušel celkem tři skla (značky si nepamatuji, ale vše z českých obchodů, nic z Aliexpressu) a se všemi mi čtečka otisků dělala problémy. Nepomohlo ani opětovné nahrání otisků po aplikaci skla. Otisk to sice přečetlo, ale mnohdy třeba až na 10. pokus. Po roce a něco jsem na sklo rezignoval a nosím telefon jen v pouzdru Quad Lock bez ochrany displeje. Fólii jsem nezkoušel, ale už z principu by s ní neměl být problém.
0 Like
Max_cz
Pathfinder
Možnosti
Na S22 používám už rok a půl tohle sklohttps://www.alza.cz/spigen-glas-tr-ez-fit-2-pack-samsung-galaxy-s22-5g-d6980374.htm otisk funguje bez problémů
0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Mám sice S23 Ultra ale poradím. Zkusil bych folii kterou lepí v Datartu a každá další výměna je jen za 90 Kč. Mám ji do teď a bez problémů a i otisk funguje.
Jinak je i pak možnost aby se otisk na Ital rychleji tak naskenovat tam stejný prst 2x a je to znát ta rychlost
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Me po nové folii nechtěl telefon brát otisky taky. Ale stačilo vymazat ty staré a s tou folii udělat nové a vše funguje jak má ☺️
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Smůla, v datart je folie za 800 první a ty další jsou za 50%, ptal jsem se v prosinci :smiling-face:
To už radši jděte do Samsung prodejny kde ta cena je tuším 250 za každou další.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

To už je pomalu lepší pokud je člověk trochu vzručný vzít folie od Spigenu, které mají stejnou kvalitu, stojí kolem 300Kč za 2ks a nalepit si sám. 

fajnsnek2
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Zas tak moc si nevěřím v tomto 😅🙈
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Včera jsme tam byli v Datartu a měli jsme sebou účtenku kterou jsme platili 2x nalepení na S23 Ultra a při předložení výměna za 99kc.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Tak kupte nějaké s aplikačním rámečkem. Když jsem to zvládl já, tak už každý. Kupoval jsem od Spigen a Nillkin. Rámeček se nacvakne na mobil. Fólie se na něj přichytí za připravené otvory a jednoduše připlácne na displej. U skla jsou na rámečku výstupky, které ho přesně nasměrují na displej. Jednodušší už to být nemůže.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Me řekli v palladiu že to stojí 799 a každá další výměna fólie stojí 50% ceny. Možná že je nějaké "zvýhodnění" při S23U.
0 Like