Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android Auto nefunguje na S22 Ultra a Škoda Scala (2020)

(Téma vytvořeno: 05-03-2022 10:13 AM)
11150 Zobrazení
KKubaKuba
Explorer
Možnosti
Funguje někomu Android Auto na S22 Ultra na Škodovce? Konkrétně zkouším Scalu MY2020, Bolero, Software 0469, PanasonicMIB3_v1 Andorid Auto (v aute) 3.1.58_SOP1

S S10 v pohode, S22 spusti AA na telefonu, ale hned spadne a zacne se jen nabijet. V aute napise Spojeni selhalo. Kabely prozkouseny ruzny, update AA taky, mazani dat a restarty taky.
75 Odpovědi
NNunny
First Poster
Možnosti
Volal jsem na Škoda Auto, kde mi sdělili, že AA pro novější verze Androidu (resp. telefony již vybavené AA, tzn. Android od 10 výše) není uvolněno pro region, tzn. pro ČR a Slovensko... takže s největší pravdepodobnosti je to na Google. Důvod, asi nějaký problém s lokalizací...jazykem.
0 Like
KKubaKuba
Explorer
Možnosti

To se mi uplně nezdá. Měl jsem teď půjčeného Karoqa 2021 s bezdrátovým AA, a s S22 Ultra se to spárovalo bez problému (ano, za jízdy se to párkrát odpojilo, ale to už je detail).

0 Like
skejpa
Pathfinder
Možnosti
Coz je pekna kravina protoze ja mam S22 s A12 a vestavenym AA a normalne mi AA chodí jak v Octavii (ale rv2018), tak v Enyaqu Tak at si vyndají hlavy ze zadku a opravej si to...

Galaxy S22 256GB (SM-S901B/DS), aktuálně na S901BXXU6CWH5
0 Like
NNunny
First Poster
Možnosti
... jen tlumočím (nejsem odborníka nevyznám se v tom), možná je to jen u některých typů aut. Myslím si, že jsou tim právě postižené Scaly.

..a bezdrátové AA je přeci už neco jineho něž USB kabel a AA v mobilu.
0 Like
Mates_cz
First Poster
Možnosti

Do loňska jsem si myslel, že je problém telefon (S20+). Pak jsem jsem měl možnost jezdit s Kodiaqem, kde se spojení navázalo bez problémů. Tak jsem si nechal ve Scale (2020) přehrát SW, ale nic se nezměnilo, tak jsem to nějak přestal řešit. Ale pár týdnů zpět jsem dostal do rukou iPhone, který naskočil bezdrátově okamžitě. Pak jsem byl s jiným autem, v jiném servisu, kde mi potvrdili, že to Scala umí a že ten dotyčný má taky Scalu, ve které to jde. Tak jsem tam zajel, vyzkoušeli jsme můj mobil, mobil servisního technika (S10) a ještě jednoho člověka prodejny / servisu (Xiaomi). Ani jeden u mě nešel bezdrátově, jen přes kabel. Porovnávali jsme specifikace obou Scal, co se týká infotainmentu, a byly shodné. Jen moje je z roku 2020 a jeho 2022. Tak jsem se objednal na diagnostiku a uvidíme. Hláška o tom, že s Car Play jsou větší problémy než s AA mě pobavila.

0 Like
KKubaKuba
Explorer
Možnosti
Tak to je taky zajímavé, i když jsme tu doteď řešili hlavně problém s S22 a drátovým AA.
0 Like
Pokec
Student
Možnosti
S22 s androidem 13 a AA ve verzi 8.26 stále nejde spojit se Škodou Scala 2020
0 Like
JonasRZ
First Poster
Možnosti
Stejný problém. Scala 2020, S22 nejede, S10 jela. Na dotaz v Škodovce, že prý se mám podívat, jestli je S22 mezi podporovanými telefony. No, není, (!!!) tak snad se to nějak vyřeší... Aktualizace na nový android samozřejmě nepomohla...
0 Like
CZ_Luky
Explorer
Možnosti

Nenechte se ve Škodovce odbýt tím, že S22 není na seznamu podporovaných zařízení. Na tom jejich seznamu není žádný model telefonu vyrobený v letošním roce a to platí pro všechny vozy Škoda a nejen pro Scalu, takže ten jejich seznam prostě minimálně rok nikdo neaktualizuje. Tuto informaci jsem sdělil i Škodovce společně s dotazem, zda jsou tedy majitelé vozů Škoda vůbec oprávněni kupovat si aktuální modely telefonů. Během pár minut jsem obdržel odpověď s návrhem termínu na záruční servis, kdy bude provedena aktualizace SW infotainmentu. Zda to pomůže zatím netuším, na servis jedu za tři týdny, ale pokud takto na Škodovku takto budeme tlačit všichni, třeba to někoho donutí se nad tím zamyslet a problém řešit, jinak se může stát, že si za pár let nepřipojíme v autě žádný aktuální telefon.

0 Like
skejpa
Pathfinder
Možnosti
Nebo nas donuti prejit k iPhonu. Mimochodem, je s podivem, ze ma problem jen Samsung. Proc nema problem Xiaomi ? Podle me je vina hlavne na strane Samsungu. Kdyby to bylo infotainmentem, tak se nepripoji ani jine telefony. Ale tak to neni. Jenze Samsung jaksi Skodovka zase tak moc nezajímá.

Galaxy S22 256GB (SM-S901B/DS), aktuálně na S901BXXU6CWH5
0 Like