Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android Auto nefunguje na S22 Ultra a Škoda Scala (2020)

(Téma vytvořeno: 05-03-2022 10:13 AM)
11131 Zobrazení
KKubaKuba
Explorer
Možnosti
Funguje někomu Android Auto na S22 Ultra na Škodovce? Konkrétně zkouším Scalu MY2020, Bolero, Software 0469, PanasonicMIB3_v1 Andorid Auto (v aute) 3.1.58_SOP1

S S10 v pohode, S22 spusti AA na telefonu, ale hned spadne a zacne se jen nabijet. V aute napise Spojeni selhalo. Kabely prozkouseny ruzny, update AA taky, mazani dat a restarty taky.
75 Odpovědi
Shafa
First Poster
Možnosti
Tohle mi delalo v Passatu 2017. Po aktualizaci Android Auto vsechno v pohode. Dokonce je to sviznejsi a nepada to jako jsem to mel u N10+. Tam se to chovalo presne jak popisujes.
0 Like
Radek_P
Navigator
Možnosti
U mě S22 Ultra s Octavií 3 (2019) bez problémů.
0 Like
Streki
Pathfinder
Možnosti
U mě na Octavii IV nefunguje. Jen problikne připojení a nic více. Na starém S21+ vše ok.
0 Like
KKubaKuba
Explorer
Možnosti

Dík, to vede na to, že to nefunugje s tou novější (MIB3) jednotkou, kterou má Scala a Octavia IV, a kterou nemá Octavia 3

0 Like
Streki
Pathfinder
Možnosti
Ve středu jdu na servis(30kkm), uvidím zda po updatu jednotek se něco zlepší.
0 Like
Matej13
Explorer
Možnosti
Malá S22 v Oct4 ročník 20 mi taky nefunguje, S21 byla bez problémů.
0 Like
Streki
Pathfinder
Možnosti
Bohužel je to záležitost S22U. Nefunguje Android auto v Octavii IV. Kolega s novým iPhonem se mi směje, proč ten můj krám takhle běžnou věc neumí. Půjdu do Motoroly MA1 . Bezdrátové řešení snad pojede. Kdy pak to bude opraveno? Přenáší se tyto naše problémy na podporu?
0 Like
Tom1103
First Poster
Možnosti
Ahoj, chci se zeptat jestli už Ti funguje?
Mám ten samý problém S22U a Scala, předtím S10+ i S21U žádný problém a teď S22U nejde připojit. Zkusil jsem snad už všechno a pořád nic.
0 Like
KKubaKuba
Explorer
Možnosti

Nefunguje. To vyřeší asi jen nějaký update Android Auto nebo té S22 Ultra. Co jsem tak četl, tak podobný problém byl u S20, a update ho vyřešil cca kolem září 🤷🏻‍♂️
Ještě jsem si zkusil objednat AAWireless - tak až (jestli) dorazí, tak to zkusím přes to a dám vědět.

0 Like