o 05-03-2022 10:13 AM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
o 02-05-2022 01:34 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Jo, od úvodního nastavení už to běží spolehlivě tak jak má. Jediné co, tak připojil jsem k tomu i manželku - když jedeme samostatně, tak vše v pohodě, ale když sedneme do auta společně, tak kdo se k AAWireless připojí je trochu loterie - vítězí ten první. Pokud to není ten co by měl, tak ten druhý musí zapnout airplane mode, dokud se nepřipojí ten první (cca minutka).
Připojení samotné trvá od nastartování cca minutu. AAWireless bootuje od zapnutí elektřiny v USB portu - to se u mě děje už při odemčení auta. Ale po zapnutí zapalování chvilku trvá než nastartuje inforainment, pak se k němu AAWireless musí připojit, telefon zas musí najít AAWireless bluetooth, pak wifi, připojit se, najít Android Auto a spustit ho. Je to celkem proces, ale naštěstí probíhá automaticky. Jen to celé trvá tu minutu. Zato když člověk dorazí, tak jen vystoupí a jde - nemusí odpojovat mobil/zapomínat ho v autě. Takže celkově hodnotím pozitivně.
o 02-05-2022 02:34 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
o 08-05-2022 09:45 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Ahoj. Stejny problem. Docela lituji, ze jsem do S22U sel. Zlata S20+. Doufam, ze se to co nejdriv vyresi, jinak zvazim výměnu. AA je pro me dosst zasadni. Kdyby nekdo nasel i nejaky neoficialni postup, budu vdecny.
o 09-05-2022 01:18 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
o 09-05-2022 08:45 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Zkoušel jsem kolegovo s22 ultra ve škoda Octavia 4 a vše bez problémů. Asi je to kus od kusu.
Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
o 13-05-2022 05:06 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Dnes mi taky přišlo AAWireless (objednáno 29.4. takže docela fofr) instalace taky nešla až po připojení Note 10plus se chytla i 22 Ultra.
o 03-06-2022 08:59 AM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Zdravím, můžu se zeptat jak to dopadlo? Update infotainmentu? Díky
o 03-06-2022 09:17 AM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Uplně nevím, o jakém updatu infotainmentu mluvíte. V servisu mi řekli, že s problémy s Android Auto se mám obrátit přímo na Škoda, že s tím nic dělat neumí (a nic updatovat jen tak nebudou). Škodě jsem to ale hlásil hned jak jsem začínal toto vlánko, ale nic se nestalo. Tedy používám AAWireless.
o 03-06-2022 09:40 AM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Mel jsem za to, ze verze Android Auto 7.7 uz opravila nejake neduhy Samsungu. Zkouseli jste ? Musite updatovat manualne, me zatim google play nabizi jen 7.6
Galaxy S22 256GB (SM-S901B/DS), aktuálně na S901BXXU6CWH5
o 03-06-2022 12:56 PM
- Označit jako nové
- Záložka
- Přihlásit k odběru
- Ztlumit
- Přihlásit se k odběru
- Zvýraznit
- Tisk
- Oznámit nevhodný obsah
Já jsem zkoušel asi tři verze Android Auto 7.7 včetně té co vyšla 1.6.2022, bohužel výsledek stále stejný.