Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Tečka v oznamovací liště.

(Téma vytvořeno: 03-09-2020 08:49 AM)
3874 Zobrazení
Commpact
Navigator
Možnosti
Zdravím. Na horni oznamovaci liště, vedle hodin se mi zobrazuje tečka. Nevite co by to mohlo být? Mam Note 10 chvilku, S10 co jsem mel, to nedelala. 
0 Like
9 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Commpact 

Je to při hovoru nebo při odemykání telefonu ? Mohlo by se jednat o senzor přiblížení (proximity senzor). 

fajnsnek2
0 Like
Commpact
Navigator
Možnosti
Je to tam stabilne. Nekde jsem cetl, ze takhle upozornuje Iphone, ze nejaka app odposlouchava telefon.
0 Like
Commpact
Navigator
Možnosti
Uz jsm na to prisel.... Zapomel jsem, ze pouzivam ACR. Tak ze ta tecka opravdu uporoznuje, ze nejaka app odposlouchava telefon.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Commpact  Aha, tak to jsem ani nevěděl, díky za info 👍

fajnsnek2
0 Like
Mirec3210
Pathfinder
Možnosti

A ACR normálně funguje? Mně na N10+ není slyšet druhou stranu,jen mně..

0 Like
Commpact
Navigator
Možnosti
Ano, me normalne funguje a ukazuje i jmena kontaktu. Zajimave je, ze kolega ma Note 10 Lite a tomu to taky nejde. Vygooglil jsem, ze se to musi stahnout z Galaxy store a ne z Play.
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Mám ACR placenou verzi , licenci stahuji z GP ,aplikaci s obchodu Samsungu , funguje spolehlivě a bez problémů i se jménem kontaktu . 

S25 ultra 512GB
0 Like
Members_GXunMBt
First Poster
Možnosti

Možná blbý dotaz,ale k čemu vlastně ACR slouží? Mám Note 10+ krátce a seznamuju se s ním,díky za odpověď

0 Like
Commpact
Navigator
Možnosti
ACR neni systemova app samsungu. Tu si musi kazdy stahnout. ACR je jen zaznamnik hovoru. (asi nejznamejsi)
0 Like