Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

linka v oznamovacím panelu / line in the notification panel

(Téma vytvořeno: 30-06-2022 03:21 PM)
221 Zobrazení
Besstek
Apprentice
Možnosti

Zdravím všechny, po aktualicaci z 27.6.2022 je v oznamovacím panelu podélná čára, která vede prostředkem čočky. Nevíte, jak ji dát pryč?

Hello everyone, after the update from June 27, 2022, there is a longitudinal line in the notification panel that leads through the middle of the lens. Don't know how to give it away?

0 Like
8 Odpovědi
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, můžeš poslat screen?
0 Like
Besstek
Apprentice
Možnosti
screen20220630_162432_18666_1656599434.jpg20220630_162512_18664_1656599460.jpg
0 Like
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Tyjo, dík, těžko odhadnout, jestli je to vlastnost nebo bug :smiling-face: Restartovat jsi asi zkoušel, napadá mě jen vyzkoušet Bezpečný režim. Jestli to tam bude taky.
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Zkuste stahnout a nainstalovat jiny Motiv.Pokud se zobrazi cara i na nem je to chyba fimwaru a budete muset pockat na update ktery snad tuto chybu odstrani.
Besstek
Apprentice
Možnosti
tak v jiném motivu i v nouzovém režimu je taky, tak jdu čekat na další aktualizaci, děkuji za pomoc
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Nech nic říkat ale vlevo máš podle mě ťuklej displej vypadá to jako poškozený displej
0 Like
Besstek
Apprentice
Možnosti
sundal jsem ochranné sklo a nejsou tam žádné známky mechanického poškození, bohužel nepoznám, jestli je to černý flek nebo mrtvé pixely, pravda ale je, že se objevil zároveň s tou linkou
0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Jsem si 100% jistý že jde o Hw problém. Je to vidět flek ani černý cosi tam nemá být. Tu linku tam máš pořád v aplikaci foťák v menu na domácí obrazovce takže sw to určitě nebude.
0 Like