Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

T Mobile volání přes wifi

(Téma vytvořeno: 26-11-2022 07:22 PM)
1010 Zobrazení
Ninebot
Voyager
Možnosti
Malý dotaz pro komunitu. V telefonu Note 20 ultra mám SIM od T Mobile, dá se někde nastavit volání přes WiFi? V menu mi totiž chybí jedna funkce, kterou jsem vyfotil u S22 Ultra. Byl jsem teď v jedné lokalitě kde nebyl signál a partnerka na S22U (Vodafone + O2) měla v menu zaplé volání přes WiFi a v klidu byla na příjmu. Já jsem bohužel signál vůbec neměl. Přikládám zde foto pro případnou orientaci. 

image
Note 20ultra

image
Note 20ultra

image
S22 Ultra

Oba telefony mají nejnovější aktualizace i A13.
0 Like
Přejít na řešení
17 Odpovědi
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
A co když dáš do rychlé volby "WiFi volání" a pak to rozklikneš? Jinak bych asi šel cestou nové Sim nebo esim, ověřit aktivaci služby u operátora (já třeba musel přes linku aktivovat Volte u tmobile, u Vodafone to jde přes net). Kdyby nic, tak asi jen reset sítí nebo reset celého telefonu. Není důvod, aby to nešlo.
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Tak to je skoro jisté, že bude u operátora. Já mám tmobile firemní a defaultně neměli na Sim zapnuté Volte ani Vowifi. Nechápu... Vodafone to umí nastavit přes samoobsluhu. Ty volby pak naskočí do menu, jakmile to Sim a síť umožní.
0 Like
Ninebot
Voyager
Možnosti
V rychlé volbě to nic nenabídne. Vůbec to tam není. Zkusím toho operátora.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Na webu píšou přímo, že se to nastavuje jen na telefonu, tak nevím. Ale třeba to VoLTE se musí povolit i u operátora.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Ninebot
já po přechodu z O2 musel volat na T-Mobile, aby mi povolili funkci VoLTE. Každopádně za zavolání nic nedáte 🙂

0 Like
Řešení
Ninebot
Voyager
Možnosti
Možná jsem svou nedůslednostní teď "zaměstnal" pár lidí zde v komunitě, ale vypadá to že problém je vyřešen. U Note20 ultra se funkce volání Wi-Fi nachází "skryta" v horní liště rychlých nastavení. Přidávám zde i foto. Každopádně děkuji za všechny nápady a možnosti.Screenshot_20221128_064715_Huawei Health_1000001210_1669614436.jpg
AlčaScarlet
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, mám stejný problém na S21 ultra 5G, operátor mi sdělil, že mám nastavené zapnuté VoLTE, ale VoWIFI si mám zapnout v telefonu. Jenže telefon to nemá vůbec v nabídce. Co mám dělat dál?
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím prohlédnout aplikaci telefon, roletku s tlačitky, případně nastavení> připojení.
0 Like