Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

T Mobile volání přes wifi

(Téma vytvořeno: 26-11-2022 07:22 PM)
1003 Zobrazení
Ninebot
Voyager
Možnosti
Malý dotaz pro komunitu. V telefonu Note 20 ultra mám SIM od T Mobile, dá se někde nastavit volání přes WiFi? V menu mi totiž chybí jedna funkce, kterou jsem vyfotil u S22 Ultra. Byl jsem teď v jedné lokalitě kde nebyl signál a partnerka na S22U (Vodafone + O2) měla v menu zaplé volání přes WiFi a v klidu byla na příjmu. Já jsem bohužel signál vůbec neměl. Přikládám zde foto pro případnou orientaci. 

image
Note 20ultra

image
Note 20ultra

image
S22 Ultra

Oba telefony mají nejnovější aktualizace i A13.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Ninebot
Voyager
Možnosti
Možná jsem svou nedůslednostní teď "zaměstnal" pár lidí zde v komunitě, ale vypadá to že problém je vyřešen. U Note20 ultra se funkce volání Wi-Fi nachází "skryta" v horní liště rychlých nastavení. Přidávám zde i foto. Každopádně děkuji za všechny nápady a možnosti.Screenshot_20221128_064715_Huawei Health_1000001210_1669614436.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

17 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Sice nemám A13, ale pokud nedošlo ke změně dialeru:
Telefon - tři tečky- Nastavení - Volání pomocí Wi-Fi
Třeba to tam bude.
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, prvně se obraťte na svého operátora at Vám na sim zapne VoWiFi. Potom řešte telefon. Někdy to bývá jen v aplikaci telefon možnost VoWiFi.
Ninebot
Voyager
Možnosti
Bohužel, není. Ale děkuji za zpětnou vazbu.
0 Like
Ninebot
Voyager
Možnosti
Díky, včera jsem zrovna u operátora byl a rušil e-sim z důvodu občasného výpadku dat při hovoru a nemožnost volat přes WiFi. Dostal jsem novou sim a hotovo. O žádné aktivaci nepadla ani zmínka. Takže zítra zavolám na operátora a zeptám se. Díky za odpověď.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, možná nebudete ani muset nikam volat. Projděte si tento návod: https://www.t-mobile.cz/info/navody#/manual/galaxy-note20-ultra-5g-(n986b)/359/3075/13878/62432 

Pokud to tam nemáte, napadá mě: kde byl telefon zakoupen? Není od jiného operátora nebo z šedého dovozu?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Ninebot
Voyager
Možnosti
Dobrý den. Telefon je česká distribuce a zakoupený přímo v Samsungu. Každopádně děkuji, na návod se podívám.
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Je to divné, protože WiFi volání uměl už můj Note 10 přes obě Sim Vodafone i T mobile. Na S22U to jde úplně stejně. Podmínkou bylo, že je na straně operátora aktivní Volte/Vowifi, většinou to je spolu.
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Funguje to pak tak, že i když nemá v místě signál operátor, tak se mobil spojí přes WiFi a fungují sms i volání stejně. Třeba v zahraničí to je geniální, neboť se takové volání vůbec nepočítá do roamingu. Nebo někde, kde není signál (sklípky, podzemní hospody...)
Ninebot
Voyager
Možnosti
Budu se muset na to zaměřit. V tomhle případě ani podle nastavení v T Mobile tam prostě tu kolonku nemám. Takže to bude asi ještě zajímavé
0 Like