Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

smart switch - google one

(Téma vytvořeno: 10-06-2022 03:11 PM)
209 Zobrazení
SMAdam
Pioneer
Možnosti

Zdravím, keď mám zapnutu zálohu na Google One kde sa mi zálohuju aplikácie, SMS MMS správy, historia volaní, nastavenia telefonu atd.. tak pri kúpe noveho Samsung telefonu nemusím použiť Smart Switch? prosím o rady, na internete som toho vela nenašiel. 

0 Like
8 Odpovědi
Flugzeug
Voyager
Možnosti
je to len iny sposob zalohy.
vies zalohovat cez SmartSwitch (pre Samsung idealne), ale rovnako tak aj cez GoogleOne (z vlastnej skusenosti potvrdzujem ze sa nemusi preniest vsetko...)

ja ked som prechadzal z iPhone, prepojil som telefony kablom a nestacil som sa cudovat. prenieslo sa mi vsetko vratane historie Whatsapp konverzacii.
za mna jednoznacne na prenos z telefonu do noveho Samsungu jednoznacne SmartSwitch.
GoogleOne zalohuje mezavisle od toho.
0 Like
SMAdam
Pioneer
Možnosti
Zdravím. Vďaka. Rozhodol som sa pre Smart Switch. Odstranil som zalohu Google. Samsung mi poradil ze Smart Switch ma 2 moznosti. Bud zalohovat do PC a obnovit v mobile alebo preniest do noveho mobilu len zo stareho. Môžem sa pre tuto druhu moznost rozhodnut aj ked nemám zálohu?
0 Like
Flugzeug
Voyager
Možnosti
myslim ze ano.
pri prenose dat treba smart switch zapnut v starom aj v novom mobile, a dalej len nasledovat instrukcie. odporucam prepojit kablom ak je moznost. prenos je rychlejsi a stabilnejsi...
0 Like
SMAdam
Pioneer
Možnosti
Vďaka!! Ešte 1 otazka (sorry). Ked nemam zalohu na Google a chcem preniest ako som vyssie spominal cez smart Switch tak mozem zalohovat Viber a Whatsapp na drive? S tym problem nebude?
0 Like
Flugzeug
Voyager
Možnosti
pokial ide android->android tak by si to mal novy telefon cez aplikaciu najst a stiahnut. pokial ide o prechod z iOS tam je to inak lebo iOS zalohuje do iCloud namiesto GoogleDrive
0 Like
SMAdam
Pioneer
Možnosti
Áno mam Android a chcem Android :face-with-tears-of-joy:
Inak, ked mi všetko prenesie Smart Switch mozem odstranit google konto a resetovat mobil? A budem prihlaseny v aplikaciach? 😅
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Smart Switch nezálohuje stiahnuté aplikácie. Po resete bude nutné všetky aplikácie znova nainštalovať a prihlásiť sa do nich.

0 Like
SMAdam
Pioneer
Možnosti
Ja som si doteraz myslel že ked si do noveho mobilu prenesiem cez SS tak tam budu aj appky😅
0 Like