Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung DeX (Note 10/10+) - všeobecná diskusia

(Téma vytvořeno: 15-09-2019 05:21 PM)
1445 Zobrazení
pRo_lama
Voyager
Možnosti

Samsung Dex s Note 10+ a televízorom Samsung UE48H6400AK.

Main  displayMain displayAbout DeXAbout DeXSettingsSettingsResolutionsResolutions

Pre porovnanie tu dávam ešte obrázky aj z môjho ďalšieho mobilu Samsung Galaxy S8 (US verzia). Je vidieť, že samotné grafické rozhranie je iné a aj verzia DeX-u je iná.

Main desktopMain desktopResolutionResolutionSettingsSettingsAboutAbout

Aby som spustil Samusng DeX na TV s N10+ mi postačil USB-C to HDMI kábel (konkrétne tento model) . Bol som prekvapený, že DeX krásne fungoval aj s mojím Samsung Galaxy S8 (US verzia). Viež, že u S8 bol potrebný dockovací DeX, ktorý som kedysi vlastnil. Ale vyzerá, že s aktualizáciou na Android 9 už postačuje kábel (bohužiaľ som to zabudol otestovať s Androidom 8). Na druhú stranu som nedokázal rozchodiť DeX s TV u môjho ďalšieho mobilu Note 8 (SM-N950F). Predpokladám, že to budem tým, že v mobile mám Android 8. Ešte dodám, že Samsung Dex na PC mi fungoval iba s N10+.

Samsung nedávno vydal novú verziu pre Windows zariadenia:

01.PNG

Pre tých, ktorý používajú macOS, tak tam mám stále staršiu verziu:

Screenshot at Sep 07 11-21-25.png

15 Odpovědi
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

:smiling-face:

0 Like
fero1021
First Poster
Možnosti

Zdravim. Jde propojit note10+ i na starsi dex pad? 

0 Like
pRo_lama
Voyager
Možnosti

Bohužiaľ dock station nemám, takže to neotestujem. Ale podľa mňa by to malo fungovať.

0 Like
pRo_lama
Voyager
Možnosti

Nová verzia.

Capture.PNG

IBT
Apprentice
Možnosti
Zkoušel jsem Dex pád z devítkové série a nic. I když jsem použil nabíječku pro Note10+.
0 Like
pRo_lama
Voyager
Možnosti

Uživatel

@IBT  napsal:
Zkoušel jsem Dex pád z devítkové série a nic. I když jsem použil nabíječku pro Note10+.

Čo prosím ťa zmamená "pád z devítkové série a nic".

0 Like
IBT
Apprentice
Možnosti
https://www.samsung.com/us/mobile/mobile-accessories/phones/dex-pad-ee-m5100tbegus/
Samsung pad pro s9 sérii. První generace měla RJ45 a tvar hokejového puku.
0 Like
AndroidGuru
Samsung Members Star ★
Možnosti

Samsung na akci Samsung Developer Conference 2019 (konala se 29. - 30. října) dokonce ukázal a bylo možné si vyzkoušet Windows 10 v Dexu. To si myslím že bude super! :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Více info o tom psali na webu mobilmania.cz v článku V USA jsme vyzkoušeli Windows 10 v DeXu! Desktop v mobilu má zelenou 

martindolezal
Explorer
Možnosti

Mám k dexu jednu otázku týkající se rozlišení obrazovky. Mám monitor Dell, max. rozlišení WQHD (2560x1440), ale při připojení note 10+ mi to nabízí maximální rozlišení FHD (1920x1080), tím pádem je obraz rozostřený a nekouká se na to dobře. V nastavení je možnost WQHD zašedlá a nejde nastavit. Zkoušel jsme to jak na připojení přes kabel (HDMI - USBc), tak i přes hub (HyperDrive SLIM USB-C Hub - Space Gray). Nevíte někdo, kde je problém? Předem díky za odpověď.Dex rozlišeníDex rozlišení

0 Like