Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Wireless Powershare

(Téma vytvořeno: 06-04-2020 04:29 PM)
849 Zobrazení
Jirka7
Pioneer
Možnosti

Zdravím,chtěl jsem se zeptat proč mi tohle furt píše?

Chtěl jsem nabít akutně druhý mobil funkcí Wireless Powershare v mobilu note10+ a napsalo mi tohle viz foto.SmartSelect_20200406-162000_One UI Home.jpg

Přitom sem všechno vypl appky,wifi,gps,data

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Jirka7 

Zkoušel jste ukončit všechny aplikace na pozadí? Případně bych zkusil restart zařízení. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Jirka7 na tento problém jsem nenarazil, nabíjím s tím často sluchátka Buds+, a nikdy se u mě tato hláška neobjevila. Vyzkoušejte zapnout Bezpečný režim, zda to bude dělat i tam. Pokud ne, tak to může být nějákou aplikací. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Jirka7 

Zkoušel jste ukončit všechny aplikace na pozadí? Případně bych zkusil restart zařízení. 

fajnsnek2
0 Like
Jirka7
Pioneer
Možnosti

Ano ukončil,teď jsem i restartoval mobil,a stejně to nefunguje. Furt to píše to stejný.

Máte taky s tím takový zkušenosti,nebo vám to funguje ta funkce?

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Jirka7 na tento problém jsem nenarazil, nabíjím s tím často sluchátka Buds+, a nikdy se u mě tato hláška neobjevila. Vyzkoušejte zapnout Bezpečný režim, zda to bude dělat i tam. Pokud ne, tak to může být nějákou aplikací. 

fajnsnek2
0 Like
Jirka7
Pioneer
Možnosti

Dobře rozhodně zkusím děkuji za rady

0 Like
Majkysekv
Explorer
Možnosti
Zkuste v Nastavení-péče o zařízení-baterie- podívat se na využití baterie, co jí spotřebovává nejvíc, třeba je tam nějaká špatná aplikace. Nebo pokračovat do Wireles PowerShare, kde je nastavení limitu baterie, kdy vypne dobíjení, jestli tam nemáte nastavenou nějakou vysokou hodnotu.Já tam mám 30 % a když napětí baterie klesne při dobíjení na udanou hodnotu, nabíjení se zastaví.Tuším, že mi to tam takovou nějakou podobnou hlášku jednou hodilo.