Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pripojeni k usb nabijecce

(Téma vytvořeno: 13-10-2019 01:19 AM)
1340 Zobrazení
Simaceks
First Poster
Možnosti

Ahoj, mam mensi problem s Notem 10+, nenabiji se mi s originalni nabijeckou a ani s jinou, jak to tam pichnu tak ho musim restartovat aby se to chvilku chytlo ale jak to vytahnu zase to pise : pripojene zarizeni neni podporovano, s timto telefonem lze pouzivat pouze digitalni zarizeni USB. Psal sem na podporu co ma samsung a tam mi jen rekl at ho odnesu na servis.....jediny kdy se mi ted chytne je kdyz dam nabijecku co ma klasicky usb a na konci usb-c. Ale jak tam dam usb-c na usb-c tak to proste hodi to co sem posilal a pak uz mi nenabiji ani ten klasickej usb a musim mob restartovat.

0 Like
4 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj, pokud to nenabiji s originalni nabijeckou a zkousel jsi i jine a take to nenabiji, tak bych skutecne doporucoval servis. Na Note 10 je dokonce premiovy servis Mojegalaxy .

0 Like
Simaceks
First Poster
Možnosti

No, jen nechapu ze kdyz pripojim kabel usb s usb-c tak to nabije. Ale usb-c na usb-c nenabije.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Vás.

A pokud zapojíte kabelem USB-C co byl v balení k počítači,tak se telefon nabíjí ? Může být problém jen v nabíječce/kabelu co byl k telefonu.

fajnsnek2
0 Like
Simaceks
First Poster
Možnosti
Ja mam macbook ktery ma vstup uz jen usb-c a po pripojeni nereaguje. Nenabiji ani v zasuvce. Kabel sem koupil nahradni. Kdyz nabijim kabelem usb na usb-c tak po zastrceni pise ze mam prekontrolovat jestli je kabel radne zastrcen a ze nabiji pomalu,vytahnu a jen konektor otocim a telefon nabiji. Nechapu to.
0 Like