Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Otisk prstu

(Téma vytvořeno: 16-11-2021 10:35 AM)
882 Zobrazení
Dejfxxl
Explorer
Možnosti
Zdravím. Miluju možnost odemknout svůj telefon pomocí otisku prstu. Bohužel mi to dost znesnadňuje mnou nalepené ochranné sklo na obrazovce. Jasně, že jsem s tím tak trochu počítal, ale věřil jsem výrobci skla, že odemykání otiskem prstu bude zcela zachováno. Moje otázka zní: neznáte někdo ochranné sklo na telefon kde nebude s odemknutím takový problém? Nyní mám NOTE 20. 
Ps: za mě nejlepší odemykání otiskem prstu měla S8. Prostě pecka... 😭
25 Odpovědi
Denhol
Explorer
Možnosti
Pokud byl otisk naskenovan s jinou ochranou vrstvou nez mate ted, tak zrovna toto muze ctecku rozhodit.
Jinak me na s10 fungovala i se sklem.
0 Like
Dejfxxl
Explorer
Možnosti
Díky za radu 😉
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj,zkus pridat jeden otisk v kombinaci dvou prstů na střídačku
0 Like
havarie24
Student
Možnosti
Měl jsem originál.. .je tam dokonce zeslabené sklo na otisk prstů...u mě byl pouze problém že sklo nedrželo. Nakonec jsem ho odstranil.
0 Like
Pavel5
Journeyman
Možnosti

Naivně jsem psal na chat Samsungu. S tím, že bych rád novou ochrannou fólii na sklo a na jakou prodejnu se mohu obrátit Odpověď: Omlouvám se, společnost Samsung ochranné fólie ani ochranná skla nevyrábí, a na modely, které mají integrované otisky prstu v displeji nedoporučuje používat ochanu z důvodu možné nefunkčnosti. Ptal jsem se, jak je možné že ochranná fólie je již na telefony z výroby nainstalovaná, další odpověď: Tato ochranná fólie na telefonu je pouze převozní, a měla by se po koupi telefonu odstranit. 

Cena náhradního displeje je bezmála 10tis. jako náhradní díl na stránkách servisní podpory Samsung. A ten samí výrobce Vám říká, že tam nic být nemá. Slušný, ale chápu kšeft je kšeft.

Můžete mi kolegové doporučit, kde vám fólie měnily?

Děkuji.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Pavel5 

Mrzí nás Vaše zkušenost s podporou společnosti Samsung, snad Váš dojem trochu vylepšíme 🙂 Co se týká fólii o kterých zde byla diskuse, tak se nejedná přímo o folie Samsung, ale známou značku folii Zagg - folii vyříznou na míru na speciální řezačce a pak aplikují na telefon - cena je 699, 799 nebo 899 Kč podle druhu a tvrdosti folie.  Výměna folie je pak za 100Kč. Tuto folii si můžete nechat nalepit v oficiálních Brand storech společnosti Samsung. 

https://www.samsung.com/cz/znackoveprodejny/

Pokud jste trochu manuálně zručný, můžu doporučit folii Spigen, která je na stejném principu, akorát si budete muset folii nalepit na telefon sám. 

fajnsnek2
0 Like