Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Otisk prstu

(Téma vytvořeno: 16-11-2021 10:35 AM)
891 Zobrazení

Tento problém mám také

Dejfxxl
Explorer
Možnosti
Zdravím. Miluju možnost odemknout svůj telefon pomocí otisku prstu. Bohužel mi to dost znesnadňuje mnou nalepené ochranné sklo na obrazovce. Jasně, že jsem s tím tak trochu počítal, ale věřil jsem výrobci skla, že odemykání otiskem prstu bude zcela zachováno. Moje otázka zní: neznáte někdo ochranné sklo na telefon kde nebude s odemknutím takový problém? Nyní mám NOTE 20. 
Ps: za mě nejlepší odemykání otiskem prstu měla S8. Prostě pecka... 😭
25 Odpovědi
Denhol
Explorer
Možnosti
Pokud byl otisk naskenovan s jinou ochranou vrstvou nez mate ted, tak zrovna toto muze ctecku rozhodit.
Jinak me na s10 fungovala i se sklem.
0 Like
Dejfxxl
Explorer
Možnosti
Díky za radu 😉
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj,zkus pridat jeden otisk v kombinaci dvou prstů na střídačku
0 Like
havarie24
Student
Možnosti
Měl jsem originál.. .je tam dokonce zeslabené sklo na otisk prstů...u mě byl pouze problém že sklo nedrželo. Nakonec jsem ho odstranil.
0 Like
Pavel5
Journeyman
Možnosti

Naivně jsem psal na chat Samsungu. S tím, že bych rád novou ochrannou fólii na sklo a na jakou prodejnu se mohu obrátit Odpověď: Omlouvám se, společnost Samsung ochranné fólie ani ochranná skla nevyrábí, a na modely, které mají integrované otisky prstu v displeji nedoporučuje používat ochanu z důvodu možné nefunkčnosti. Ptal jsem se, jak je možné že ochranná fólie je již na telefony z výroby nainstalovaná, další odpověď: Tato ochranná fólie na telefonu je pouze převozní, a měla by se po koupi telefonu odstranit. 

Cena náhradního displeje je bezmála 10tis. jako náhradní díl na stránkách servisní podpory Samsung. A ten samí výrobce Vám říká, že tam nic být nemá. Slušný, ale chápu kšeft je kšeft.

Můžete mi kolegové doporučit, kde vám fólie měnily?

Děkuji.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Pavel5 

Mrzí nás Vaše zkušenost s podporou společnosti Samsung, snad Váš dojem trochu vylepšíme 🙂 Co se týká fólii o kterých zde byla diskuse, tak se nejedná přímo o folie Samsung, ale známou značku folii Zagg - folii vyříznou na míru na speciální řezačce a pak aplikují na telefon - cena je 699, 799 nebo 899 Kč podle druhu a tvrdosti folie.  Výměna folie je pak za 100Kč. Tuto folii si můžete nechat nalepit v oficiálních Brand storech společnosti Samsung. 

https://www.samsung.com/cz/znackoveprodejny/

Pokud jste trochu manuálně zručný, můžu doporučit folii Spigen, která je na stejném principu, akorát si budete muset folii nalepit na telefon sám. 

fajnsnek2
0 Like