Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zklamání z CashBack

(Téma vytvořeno: 29-10-2021 04:39 PM)
1706 Zobrazení
wolfik61
Apprentice
Možnosti
18.10 Jsem se nechal nalákat na akci Cash Back, tak jsem velmi nevýhodně prodal do MP svuj 3 měsíce starý i12 mini a koupil udajně s platnou akcí Galaxy Note 20, za 20990,Kč k memu překvapeni jsem v aplikaci Members žádný baner nenašel a když jsem se pokoušel o reklamaci tak jsem neuspěl, dodnes mi nikdo ze Samsungu nebyl schopen ani odpovědět.
Takže mam předražený telefon .
20 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
cashback se tu objevuje pomalu v každém druhém vlákně. Stačí dát hledat a dovíte se co případně dělat.

Nicméně pro úspěšné vyzvednutí banneru musíte mít českou SIM, být pokud možno na českých datech, případně počkat pár dní. Pokud se i přesto nezobrazí, kontaktujte infolinku samsungu 😉

0 Like
wolfik61
Apprentice
Možnosti
Aha zapoměl jsem do příspěvku napsat, že jsem postupoval přesně podle Vaší rady.
Zajimavé je, že po mé reklamaci akci stáhli.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jak jste reklamoval? Ideální je zavolat na infolinku. Akce podle toho, co vidím na webu, stále běží, k žádnému stažení nedošlo. Nebudu tvrdit, že nemohlo dojít k nějakému problému, ale já zrovna předevčírem v MP prodával telefon a kupoval nový a všechno zatím probíhá, jak má. Stejně tak minule a předminule, když jsem se zapojoval do nějaké akce s cashbackem.

Jediná věc, kterou bych ověřil: telefon byl určitě nový? Není možné, že vám prodali rozbalený kus, který měl někdo před vámi a stihl ho zaregistrovat?

Ať už se dělo cokoliv: zavolejte na infolinku a nahlašte jim to, mají postup, jak to řešit.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
wolfik61
Apprentice
Možnosti
Napsal jsem 3 reklamace a volal na všechny čisla, dělali si ze mě legraci
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Mne na ultru cashback dosel v poradku.
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj,jak dlouho jste čekali po zaslání registrace? Mne se objevil banner druhý den.vypnul jsem WiFi a pustil data.ted čekám na potvrzovací mail na zatím to je týden.
0 Like
wolfik61
Apprentice
Možnosti
To jsem uděla jako první toto je odpověď:děkuji za Váš mail.

Jak Vám již bylo sděleno tato situace je předána na příslušné oddělení k dořešení.

Vyčkejte prosím na odpověď s dalším postupem. Ta Vám bude předána v nejbližším možném termínu.

0 Like
wolfik61
Apprentice
Možnosti
Výhod se nekonají udělal jsem znova reinstalaci aplikca Members a zapnul data (česká sim) a nic , prostě podvod
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Kdyby to byl podvod neprisly by mi penize pred tydnem. Zavolejte na infolinku. Reknou vam k tomu vice.
0 Like