Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Otisk prstu

(Téma vytvořeno: 16-11-2021 11:00 AM)
300 Zobrazení
Dejfxxl
Explorer
Možnosti
Zdravím. Miluju možnost odemknout svůj telefon pomocí otisku prstu. Bohužel mi to dost znesnadňuje mnou nalepené ochranné sklo na obrazovce. Jasně, že jsem s tím tak trochu počítal, ale věřil jsem výrobci skla, že odemykání otiskem prstu bude zcela zachováno. Moje otázka zní: neznáte někdo ochranné sklo na telefon kde nebude s odemknutím takový problém? Nyní mám NOTE 20. 
Ps: za mě nejlepší odemykání otiskem prstu měla S8. Prostě pecka... 😭
25 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
určitě bych Vám doporučil zajít na prodejnu Samsungu a tam si nechat nalepit fólii na míru. Mám to tak už na třetím Sku a nemůžu si stěžovat. Cena je cca 700 Kč a pokud by se Vám náhodou odlepovala či poškodila, tak za 100 Kč Vám nalepí novou.

Dejfxxl
Explorer
Možnosti
No fólie oproti sklu nebude tak účinná. Už jsem nad ní přemýšlel, ale při pádu telefonu přímo na display je k ničemu (znám z vlastní zkušenosti)
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Já taky dříve používal ochranné skla, ale právě od S10+ jsem byl nucen přejít na fólie, právě kvůli otisků prstů.

0 Like
Dejfxxl
Explorer
Možnosti
No to já raději otisk prstu oželím než abych zničil display
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
To už je na Vás 😉

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Měl jsem stejný problém. Nechal jsem si odborně nainstalovat originální fólií a funguje bez problémů 👍
0 Like
Dejfxxl
Explorer
Možnosti
Jo jasně. Jen mě napadlo jestli někdo nenašel sklo co by neomezilo otisk prstu 😉
0 Like
Dejfxxl
Explorer
Možnosti
Jak jsem psal výše, tak fólie nechrání display tak jako sklo
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Tomu rozumím.Z mé zkušenosti se mi nikdy za celou éru mobilů nepodařilo rozbít nebo poškodit display.
0 Like