Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One UI 3.1

(Téma vytvořeno: 01-02-2021 10:07 AM)
640 Zobrazení
polda
Voyager
Možnosti
Ahoj,
nenarazil někdo z Vás na informaci, kdy obdrží Note10+ aktualizaci One UI na verzi 3.1? 

Mám TabS7+ s One UI 3.1 a pro vzájemnou provázanost je a využití novinek je nutné mít verzi 3.1 na obou zařízeních... 

Díky.
12 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Ahoj, pokusím se to zjistit, pokud tedy vůbec nějaký harmonogram existuje.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

polda
Voyager
Možnosti
Děkuji 🙃
0 Like
kubicekD
First Poster
Možnosti
UI 3.1 budou mít jen s21 ne? ostatní dostanou 3.0
0 Like
polda
Voyager
Možnosti
3.1 má být postupně uvolňována i pro další telefony. Tab S7+ ji už má...
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Podle mě to dorazí v únoru/březnu jako dřívější updaty uživatelského prostředí One UI 2.1 a 2.5. Většinou byly do měsíce po updatu na aktuální vlajky - takže nejdřív S20 a Note 20, a potom až my. 

fajnsnek2
polda
Voyager
Možnosti
Už aby to bylo, protože novinky One UI 3.1 (spolupráce mezi mobil/tablet) jsou přesně to, na co čekám...
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Také čekám 😊. Zde pěkně sepsaný seznam změn a informace o aktualizaci na další modely, Note10 tam zatím zmíněný nebyl: https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/samsung-one-ui-3-vs-31-zmen-je-vice-nez-byste-cekali/... 

0 Like
polda
Voyager
Možnosti
Tak jsem našel odkaz, zde již Note10+ na seznamu zařízení, které mají One UI 3.1 obdržet, je.
Samsung One UI 3.1 device list: These Galaxy devices are eligible for the Android 11-based One UI 3.1 - RPRNA
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Další info - softwarová aktualizace by se měla dostat na řady Galaxy S20, Galaxy Note20, Galaxy S10, Galaxy Note10 a dále pak na smartphony Galaxy Fold, Galaxy Z Flip, Galaxy Z Fold2, Galaxy A71, Galaxy A51, Galaxy A80 a Galaxy A50. Přesný časový harmonogram aktualizací zatím Samsung nezveřejnil.