Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Note 9 - Android Pie

(Téma vytvořeno: 23-01-2019 09:15 AM)
8812 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tak právě nyní dorazila aktualizace na Note 9, stahuji. Zkušenosti s novým systémem pište sem :smiling-face:pie.jpg

Přejít na řešení
120 Odpovědi
Lukas2309
First Poster
Možnosti
Ja nevim jak to delate ale ja stale nemam android9 skusal som aj cez pc aktualizovat astale nic mam galaxy note9
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

A opravdu máš volnou CZ distribuci a v telefonu českou simku? Někde se uvádí, že může pomoci mymazání mezipaměti u systémové aplikace Aktualizace softwaru, její vynucené zastavení a restart telefonu. Moc šancí tomu nedávám, ale zkusit můžeš, stejně tak udělat wipe cache telefonu.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Jaký máš přesně telefon a kde byl kupovaný? Volný prodej, operátor, šedivka (EU distribuce)?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Lukas2309
First Poster
Možnosti
Kupoval som ho v cz tmobike za hotove bez pausalu a mam tmbolie simku
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Tak to bude ono, je to brandovaný telefon, pro ty vycházejí aktualizace FW v rozdílném časovém období než pro telefony z volného prodeje. Na tvoji TMZ verzi ještě Pie není.

0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Školácká chyba , třeba ho měl levnější 😁
S25 ultra 512GB
0 Like
Lukas2309
First Poster
Možnosti
Diky pekne uz v nikdy telefoncez kokotov ... oni mi tvrdili ze to nieje brandovane
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Já u operátorů nekupuji , stejně už nenabízí slevy . 

S25 ultra 512GB
0 Like
Dawek85
Apprentice
Možnosti
Taky mám telefon od T-mobile a jediná možnost je nahrát verzi XEZ pro ČR přes ODIN. To jsem udělal i já a je to bez problémů, pokud dáš i HOME CSC, tak se se ani nesmažou data.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

No já nevím, pokud dáš HOME_CSC tak se CSC přece nezmění. Navíc už bych to asi nedělal, nemusí jít pak zpět originálů v případě problémů a pak pohoříš s reklamací.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like