Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Chyba Smart Lock

(Téma vytvořeno: 14-04-2023 08:01 PM)
621 Zobrazení
Jampce
Navigator
Možnosti
Zdravím,
asi poslední týden mám problém se Smart Lock. 
Mám nastavené, aby telefon zůstával odemčený, když jsou připojené hodinky. Celou dobu to funguje bez problémů, ale poslední týden to nějak nejde. Telefon je zamčený ikdyž jsou připojené hodinky. 
Když otevřu nastavení, pro přístup nakreslím gesto, ale vůbec žádné možnosti tam nejsou. Jen prázdná stránka s nadpisem Smart Lock. Viz screen. 

image

Když telefon restartuju, asi hodinu to funguje. V nastavení je všechno jak má být, ale po nějaké době opět všechno zmizí a nic se neděje. 
Neví někdo co s tím? 
Jedná se o Galaxy note 10+
0 Like
13 Odpovědi
Jampce
Navigator
Možnosti
Tak díky všem za rady. Snad to dá Google brzy dokupy
0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Mám stejný problém u S23U. Telefon zůstává stále zamčený přesto, že mám nastavené ve Smart Lock nejen místo, ale i SGW4. Stejně jako u kolegy výše, se mi u Smart Lock nezobrazí možnost konkrétního nastavení, jen úvodní obrazovka. Možnost nastavení se zobrazí jen krátce po restartu.
0 Like
middex
Pathfinder
Možnosti
Problém s tím, že Smart lock nefunguje a nejde v něm nic nastavit řeší: nastavení - zabezpečení a soukromí - další nastavení zabezpečení - důvěryhodné agendy - vypnout a znovu zapnout Smart lock.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
Marinna
Explorer
Možnosti
Mám stejnou zkušenost u S22 - Smart Lock nenabízí žádné možnosti nastavení a funkce nefunguje (mám nastaveno nezamykat, když jsou připojený hodinky).
0 Like