Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Baterie Note 10

(Téma vytvořeno: 09-03-2022 11:26 AM)
330 Zobrazení
jirka12334
Apprentice
Možnosti
Zdravím, mám note 10 od září, ale už v listopadu měl problém vydržet celý den. Nyní v březnu mám ráno 100 a odpoledne ve 3 ve 4 už musím nabíjet.
Podle screen time jsem na mobilu tak 2 hodiny. Používám ho normálně: internet, občas volání, soc. sítě. Omezuju veškeré věci jako gps, jas, ...atd
Co se dá dělat? 
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @jirka12334 

Dělal jste po aktualizaci na Android 12 obnovení továrního nastavení? Nebo pokles výdrže podle Vás nesouvisí s žádnou aktualizací telefonu? Co si vybavuji, tak u Galaxy Note 10 byla výdrž všeobecně známá  vzhledem k malé baterii. 

fajnsnek2
0 Like
jirka12334
Apprentice
Možnosti
Ano vím, kupoval jsem to s tím, ze vydrží min, ale překvapuje mě, že to je až takhle.... aktualizaci mám nejnovější android 12. Zkusím tedy tovární obnovení. Děkuji
0 Like
Judes1
Pathfinder
Možnosti

Pravdepodobne to bude nejakou aplikáciou.

Môj Note10 plus vydrží v pohode od rána 100% do večera 20% do 40% poa používania. Má cez dva roky a všetky funkcie zapnuté (dáta, WiFi, GPS, nfc atď.). 

-----------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy Note 10 Plus
Galaxy Buds +
0 Like
Judes1
Pathfinder
Možnosti

Zabudol som na nepretržité  prepojenie hodiniek s telefónom cez BT. 

-----------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy Note 10 Plus
Galaxy Buds +
0 Like
jirka12334
Apprentice
Možnosti
Aplikace jsem odinstaloval některé, a některé dal do hlubokého spánku.
Jo to vím note 10+ dá celý den
0 Like