Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Andtoid 10 na Samsung Note 10 plus - problem s vydrzi baterie

(Téma vytvořeno: 28-12-2019 09:52 AM)
696 Zobrazení
JohnyS
First Poster
Možnosti

Pred tydnem jsem si stahl oficialni aktualizaci noveho Androidu 10 na svem Samsung Note 10 plus. Vsiml jsem si problemu s vydrzi baterie. Oproti androidu 9 je u androidu 10 vydrz horsi. Vybiji se rychleji. Zaznamenali jste nekdo to same? Mate treba nejake vychytavky co v novem androidu nastavit aby vydrz byla opet v ppradku?

0 Like
4 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @JohnyS 

Je možné, že to způsobuje nějaká aplikace, která není dobře optimalizována pro Android 10. Ve správci baterie není žádné podezřelé chování nějaká aplikace ? Na problém s baterií po updatu na novou verzi Androidu bývá nejlepším řešením Obnovení do továrního nastavení, což je ovšem pracné. 

fajnsnek2
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Mam Android 10 na Note10+ take uz pres tyden, ale za sebe nepozoruji ze by se telefon rychleji vybijel.

0 Like
JohnyS
First Poster
Možnosti

Podival jsem se do spravce baterie a nenasel jsem zadnou aplikaci ktera by se chovala podivne nebo by mela abnormalne vysokou spotrebu baterie nez obvykle 😞 ...

0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Vždy po instalaci nového firmware dělám hard reset , s baterií nemám problém a to jsem na maximálním rozlišení obrazovky(3040x1440) . Momentálně stahují aktualizaci do GW 46mm , a opět udělám reset , dělám to vždy Screenshot_20191229-102803_Galaxy Watch PlugIn.jpg

S25 ultra 512GB