Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android 10 update smart switch

(Téma vytvořeno: 19-12-2019 08:27 AM)
866 Zobrazení
skresa
Explorer
Možnosti

Dobrý den, 

rád bych se tu zeptal. Zkoušel jsem dnes poprvé aktualizaci přes PC a Smart Switch. Problém je, že mi to aktualizaci sw sice nabídlo, ale nemůžu ji stáhnout. Stále a dokola mi to píše, že baterie musí být nabitá na více než 20%...jelikož jsem zkoušel instalovat ráno, telefon byl nabitý na 86%, takže tomu moc nerozumím. Jasně, klidně počkám na OTA aktualizaci, ale rád bych věděl, proč tenhle problém vznikl.. Zkusil jsem přeinstalovat ovladače a nic. 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Tak změna , během aktulaizece přes PC , jsem najel v telefonu an aktualizaci přes Ota ,a aktulaizece naběhla , takže jsem telefon odpojil od PC a stahují Ota Screenshot_20191219-104115_Software update.jpg

S25 ultra 512GB

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Přeji hezký den @skresa 

zkusil bych nejdříve restart PC, pak spustit Smart Switch jako Správce, restart telefonu, připojit k PC a zkusit update znovu. 

fajnsnek2
skresa
Explorer
Možnosti
Děkuji za radu, bohužel ani to nepomohlo.. Ale jak říkám, není to závažný problém, spíš mě zajímá proč :).
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@skresa já přes smartswitch obvykle neaktualizuji, takže moc neporadím. Pak leda zkusit reinstal aplikace. Ale OTA na Note 10 by měla brzo dorazit :winking-face:

fajnsnek2
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Právě to stahuji přes PC , uvidíme , dám vědět jestli se povedlo aktualizovat 20191219_103838.jpg

.

S25 ultra 512GB
Řešení
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Tak změna , během aktulaizece přes PC , jsem najel v telefonu an aktualizaci přes Ota ,a aktulaizece naběhla , takže jsem telefon odpojil od PC a stahují Ota Screenshot_20191219-104115_Software update.jpg

S25 ultra 512GB
skresa
Explorer
Možnosti
Určitě ano, ale děkuji za radu..
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Tak mě už to také nabídlo klasicky přes OTA:

Screenshot_20191219-124618_Software update.jpg