kuupäeval 06-07-2023 06:28 PM
- Märgi uueks
- järjehoidja
- Telli
- Vaigista
- Telli RSS-voog
- Püsilink
- Prindi
- Teata kohatust sisust
1 Lahendus
Vastuvõetud lahendused
kuupäeval 07-07-2023 09:51 AM
- Märgi uueks
- järjehoidja
- Telli
- Vaigista
- Telli RSS-voog
- Püsilink
- Prindi
- Teata kohatust sisust
Kõigi Samsungi fännide oodatuim sündmus on lähenemas! Kogu värskeim info saabuva UNPK ürituse kohta on leitav siitsamast Community lehelt, püsi meiega ja saa esimesena teada!
kuupäeval 07-07-2023 09:51 AM
- Märgi uueks
- järjehoidja
- Telli
- Vaigista
- Telli RSS-voog
- Püsilink
- Prindi
- Teata kohatust sisust
Kõigi Samsungi fännide oodatuim sündmus on lähenemas! Kogu värskeim info saabuva UNPK ürituse kohta on leitav siitsamast Community lehelt, püsi meiega ja saa esimesena teada!
kuupäeval 12-07-2023 10:15 PM
- Märgi uueks
- järjehoidja
- Telli
- Vaigista
- Telli RSS-voog
- Püsilink
- Prindi
- Teata kohatust sisust
Fold huvitab küll mind väga.
kuupäeval 12-07-2023 10:46 PM
- Märgi uueks
- järjehoidja
- Telli
- Vaigista
- Telli RSS-voog
- Püsilink
- Prindi
- Teata kohatust sisust
Mulle meeldib pigem Flip...mis siis et endal S23Ultra 😃 tahaks ju proovida ikka teisi telosid ka Samsungil 😃
kuupäeval 13-07-2023 10:39 AM
- Märgi uueks
- järjehoidja
- Telli
- Vaigista
- Telli RSS-voog
- Püsilink
- Prindi
- Teata kohatust sisust
Mul ka S23 Ultra, aga tahaks vist Foldi, ma Fold4'a sain testida, see meeldis väga.
Ilmselt Fold5 nüüd samm kõrgemal.
Kuulsin kõlakatest, et Fold5'l on uued hinged, mis võtab ära selle totra vahe kui on kokkulapitud 😊
kuupäeval 13-07-2023 12:59 PM
- Märgi uueks
- järjehoidja
- Telli
- Vaigista
- Telli RSS-voog
- Püsilink
- Prindi
- Teata kohatust sisust
Ma olen kasutanud Flip3 ja Flip4 aga minu jaoks oli nendel aku kehva ja no kaamera mõnes olukorras oleks võinud olla sutau parem. Aga eks nii väikesel telefonil ei saagi samas kauakestev aku olla. Aga no põnev siiski millised tulevad 😃
kuupäeval 24-11-2023 03:18 PM
- Märgi uueks
- järjehoidja
- Telli
- Vaigista
- Telli RSS-voog
- Püsilink
- Prindi
- Teata kohatust sisust
F
- Chapters
- descriptions off, selected
- subtitles settings, opens subtitles settings dialog
- subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
This is a modal window. This modal can be closed by pressing the Escape key or activating the close button.
Toode olnud umbes 2,5 aastat kasutuses. Kõik töötab, mälu on, pildid leiab hiljem hõlpsasti ka Drive´ist üles, faili jagamine on lihtne ja mugav. Google kalender toimib ja saab töö tegevused ilusti ära linkida. Ekraan on hea, vaatamata sellele, et tootel ei ole minu maitse järgi kaitse raame, siis peab ühe naise hiigelkäekotile vastu küll ja nii ekraan kui korpus pole kriimustada saanud. Paar korda ka maha lendanud, aga siiski on telefon ühes tükis ja ämblikud ei kimbuta.
Miinustest:
-
Hind: Telefon on üpris kallis ja kõik kaaned ja lisatarvikud juurde samuti.
-
Kaal ja Mõõtmed: Fold 2 on suur ja raske seade võrreldes tavaliste nutitelefonidega. Näeb ka kummaline välja, paljud küsivad, kas ma olen kaks telefoni kokku kleepinud.
-
Aku kestvus: Telefoni aku kestvus on kõvasti lühem, ja kui seadmel on veel juures nutikell ja klapid, siis võib aku päeva jooksul tühjaks saada.
-
Fotode kvaliteet. Kui telefon turule tuli reklaamiti seda kui über hea kaameraga aparaati, iga tavaline ja soodsam telefon teeb kordades paremaid pilte. Et head kaadrit saada on vaja head silma, kätt ja valgust. Piltide tegemiseks on palju funktsioone, aga nende otstarbekaks kasutamiseks peab olema fotograafia tausta.
Plussidest ka punktidena:
-
Jõudlus: Seadmes on tipptasemel riistvara, sealhulgas võimas protsessor ja piisavalt mälu, mis võimaldavad sujuvat kasutuskogemust ja võimaldavad käivitada nõudlikke rakendusi ning mänge.
-
Multitasking: Kokkupandav ekraan võimaldab mitme akna samaaegset kuvamist, mis teeb multitasking'i mugavamaks. See funktsioon on eriti kasulik suurema ekraanipinna tõttu.
Ta ei ole väga käepärane ja vajab kasutamisel harjumist, püksitaskusse seda just ei pista.
Lemmikumad võimalused Samsung Fold 2´l:
-
Multi-Active Window: Galaxy Z Fold 2-l on võimalik käivitada mitu rakendust korraga ja neid ekraanil kõrvuti kuvada, võimaldades sujuvat multitaskingut.
-
Taskbar: Sarnaselt arvutile on Fold 2-l oma "Taskbar", mis võimaldab kiiresti vahetada rakenduste vahel, samuti avada viimati kasutatud rakendusi.
- ülihea heli kvaliteet. Ühendub ka AirPodsidega.