Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Galaxy Fold6 esmased muljed

(Topic created on: 12-08-2024 06:58 PM)
250 Vaated
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Hei

Minu õnnestus saada testimiseks uus 

Galaxy FOLD 6 ! 😍

1000003215.jpg

1000003221.jpg

Olen saanud katsuda ka eelnevaid Folde ja minu jaoks on see telefon olnud siiski kuidagi MEESTELE  mõeldud telefon. Ja veits pelgasin, et äkki liiga suur ja ebamugav käes. AGA...ma üllatusin ja veel VÄGA MEELDIVALT!  Siiani on olnud mul ka IGAL telefonil ümber ümbris aga sellel hetkwl veel pole. Ja sellest olenemata on telefon käes siiski mõnus ja ma ei karda, et ta käest libiseb. Ja seda ilusat roosat värvi, oleks ka patt peita mõne värvilise ümbrise alla...kui siis läbipaistev.

Täiesti mugav kasutamiseks ja kui telefon lahti voltida siis on see ikka päääris suur ning on vaja natuke harjuda silmadel.

1000003219.jpg

Aku on ka üllatavalt hea. Minul peab väga kenasti hommikust õhtuni vastu ja jääb veel akut üle ka. Algselt arvasin, et venitab vaevu õhtuni aga pole üldse probleemi. 

Kaamera on tavaliste piltide tegemiseks ka täiesti OK aga zoomi ma veel pole katsetanud. Kindlasti katsetan ja annan Teile ka teada. Aga no vaadake milline see kaamera välja näeb. Tõeliselt ilus.😍

1000003216.jpg

Pisut tunnen puudust AI funktsioonist mis on S24Ultral piltide täiustamiseks/korrigeerimiseks. Minule meeldis sellega kõik enda pildid alati üle teha.

1000003224.jpg

 Aga Fold6 ja Flip6 on selle asemel uus AI funktioon millega saab väga vahvaid pilte teha. Siin on näide mida sai teha sellega.

1000003222.jpg

 Aga eks ma kasutan veel edasi seda telefoni ja katsetan kõiki uusi funktsioone ning annan teada kuidas läinud on. 😊

Aga julgen juba praegu soovitada ka naisterahvastele seda telefoni! 😃

12 REPLIES 12
Ebonyexstra
Voyager
Suvandid
Väga mõnusalt mahe roosa toon, nii ilus 😍
Ja vaadates seda suurt ekraani kujutan ette kui lahe oleks seal oma candy crushi mängida 😂😂
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

No see roosa on ja nunnu aga meil seda värvi osta ei saa 😄

Ma teen ka enda Coin Masterit näiteks selle suure ekraaniga 😃

Ebonyexstra
Voyager
Suvandid
Miks ei saaaa seda roosat ? 🥺🥺
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Ei tea, meil müügil hõbehall ja tumesinine 😊 Eks jagatakse võibolla ära ja vaadatakse kus ja mis võiks müügiks minna. 

Ebonyexstra
Voyager
Suvandid
No siis sul eriti vedas värviga ju😁
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Absoluutselt, ma olen väga rahul 😊

Madara_C
Community Manager
Suvandid

@AliceHirvela Aitäh ülevaate eest!

"Samsung Community" tiim 🤝

Kristosnew
Explorer
Suvandid
Kaunis
T-K
Pioneer
Suvandid

Peaks saama pilte redigeerida galeriis - valid pildi, vajutad üleval paremal kolmele täpile ja valid üksikasjad, ning pildile ilmuvad vajalikud nupud. Aga küllap oled selle võimaluse juba ka ise avastanud :smiling-face: